Kızlar silik çizgi yardım...

darkalex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
102
26
38
kızlar bu testi dün yptım önceki günlerde yapmıştım daha silikti dün kide böyle adetim dündü bugünde henüz olmadım gebelik olabilirmi ?

Eklentiler

• IMAG0854.webp
    IMAG0854.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 3.680
Bence de hamilesin canim.. Hayirli olsun.. Allah kucagina almayi nasip etsin. Benim oglumda da boyle cikmisti :)

canım kan testi için haftaya cuma yapalım dedi ebe 10 gün geçmesi lazımmış adetin şimdi çıkmazmış kanda ,çok heyecanlıyım teşekkürler inşallah hamileyimdir ve senin ki gibi oğlum olur :)

canım kan testi için haftaya cuma yapalım dedi ebe 10 gün geçmesi lazımmış adetin şimdi çıkmazmış kanda ,çok heyecanlıyım teşekkürler inşallah hamileyimdir ve senin ki gibi oğlum olur :)
İdrarda cikan kanda daha rahat cikar. İkihafta sonra falan keseyi gorursun insallah :)

bilmiyorum valla ebe şimdi çıkmaz haftaya cumaya kadar bol bol su iç öyle gel kanında bakalım dedi anlamadım bende çıkar diye biliyorum ama bişey diyemedim hani netleşmeden aileme falan da diyemiyorum eşimde sabırsız ailesine haber vermek istiyor:) öyle mecbur beklicez

Hayirli olsun gebesin cnm. Hemsire seni yaniltmis. Kanda suan cikar gebeligin. Illa saglik ocagi gerekli degil. Devlet hastanesine gidersen ya da ozele hemen kandan bakarlar. Devlet ucretsiz bakiyr cnm.

Hayirli olsun gebesin cnm. Hemsire seni yaniltmis. Kanda suan cikar gebeligin. Illa saglik ocagi gerekli degil. Devlet hastanesine gidersen ya da ozele hemen kandan bakarlar. Devlet ucretsiz bakiyr cnm.
canım devlete acile gitmiştim hiç ilgilenmediler kastamonuda yaşıyorum ,acilde tek hasta bendim ebe diyoki acil bişey değil bu kan testi yapamayız diyo bende dedim siz burda hiçbişey yapmamak dışında ne yapıyorsunuz dedim çıktım ,artık sağlık ocağına gittim poliklniğe giderim olmazsa çünküğ bende kanda çıkıyor diye biliyorum haftaya kadar o kadar umutlanıcam sonuç negatşf çıkarsa çok üzülücem hemen netleşmesi çok iyi olucak..

bence bu pozitif sonuç canım
benim çok daha silik çıkmıştı çizgim hemen kanda baktırdım çıktı
şu an kan versen çıkar yani eğer hamileysen

Cok guzel ya rabbim tum isteyenlere nasib etsin..banada
canım ben d. kont hapını geçen ay bıraktım daha denemeye başladık nasılsa ilk 3 ay fln olmaz diyodum ama ilk ay sonuç bu ,ben internette google yaz çıkıyor yabancı bir site ovulasyon calender yaz biz oraya göre ilişkiye girdik çok gün aşırı oldu birde ilişkiden sonra en fazla 10 dk falan ayaklarımı kaldırdım yattım öle ,en yakın zamanda sende görürsün ikinciyi inşallahh

canım devlete acile gitmiştim hiç ilgilenmediler kastamonuda yaşıyorum ,acilde tek hasta bendim ebe diyoki acil bişey değil bu kan testi yapamayız diyo bende dedim siz burda hiçbişey yapmamak dışında ne yapıyorsunuz dedim çıktım ,artık sağlık ocağına gittim poliklniğe giderim olmazsa çünküğ bende kanda çıkıyor diye biliyorum haftaya kadar o kadar umutlanıcam sonuç negatşf çıkarsa çok üzülücem hemen netleşmesi çok iyi olucak..
Tatlim. Poliklinige git. Bende oyle yapmistim. Dr hemen ustten bakti usg ile rahim kalinlasmis gebelik var ama kanda da bakalim dedi. Tam adet gunumdu. Sonra kanda bakti 336 cikti. Hayirli olsin dedi ;) suan kucagimda uyuyr 4 aylik ;))
Ilk ikisi dustu ne yazikki. Onlarda da adetten 1 gun once kanda cikmisti yine.
Sen hamilesin tatlim. Git kan testi yaptirda folik.asit icmeye basla. Bir de lutfen tiroid hormonlarini kontrol ettir kan vermisken. Cok onemli gebelikte.

canım ben d. kont hapını geçen ay bıraktım daha denemeye başladık nasılsa ilk 3 ay fln olmaz diyodum ama ilk ay sonuç bu ,ben internette google yaz çıkıyor yabancı bir site ovulasyon calender yaz biz oraya göre ilişkiye girdik çok gün aşırı oldu birde ilişkiden sonra en fazla 10 dk falan ayaklarımı kaldırdım yattım öle ,en yakın zamanda sende görürsün ikinciyi inşallahh
Benim bi tane cennet guzeli melek kizim var.onun yerini doldurmaz ama evlat acisini evlat dindirir insallah

kızlar bu testi dün yptım önceki günlerde yapmıştım daha silikti dün kide böyle adetim dündü bugünde henüz olmadım gebelik olabilirmi ?
ben 3 test yaptım ucude boyleydi hamilesin bence.ben hamileyim cok sukur sılıkte olsa cıkıyo. hayırlı olsun

Back
X