seninde mi silik çıktı canım testinBanada banada edin herkes birbirine dua etsin yaa nolurr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde mi silik çıktı canım testinBanada banada edin herkes birbirine dua etsin yaa nolurr.
Evet canim iki gundur midem bulaniyo surekli tuvalete cikiyorum.ben bu ani yasamistimm:)seninde mi silik çıktı canım testin
ayy hadi hayırlısı inşallah ,benim midem çok bulanmıyor hafif gözümde kararma oluyor bazen yemeklerden snra midem hafif bulanıyor,tuvaletede sık çıkıyorm adetin kaç gün geçtiiiEvet canim iki gundur midem bulaniyo surekli tuvalete cikiyorum.ben bu ani yasamistimm:)
gelen giden yok canım benim dün yaptığım testte böyle :)sende durumlar nene yaptınız kızlar adet olmadınız insallah![]()
Hamileligin kesin cnm senin.gelen giden yok canım benim dün yaptığım testte böyle :)sende durumlar ne
aynen canım ama daha kan testimi cuma günü alıcam bakalım:) darısı tüm isteyenlerin başınaHamileligin kesin cnm senin.
Amin cnm.aynen canım ama daha kan testimi cuma günü alıcam bakalım:) darısı tüm isteyenlerin başına
Hamilesin canim seninde kesinbenim test böyle çıktı ama az önce yaptım sabah bir daha yapıcam bakalım hayırlısı