Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet feerlyy bu kullandığım ilaç duphaston bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyormuşÇizgiyi gördüm de bazı markalar yalancı pozitif verebiliyor. Feerlyy sanırım elinizdeki testi tekrarlayın
Çıkınca haber verinn inşallah pozitif çıkarEki Görüntüle 3621868 benim de dün yaptığım gebelik testinde sizinkine benzer ekledigim görüntü gibi bir gölge gibi bir çizgi olmuştu bugün adet gecikmemin 12. günü kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ben de producter’la yaptım
Teste göre negatif ama kanda ne çıkacak haber verin mutlakaEki Görüntüle 3621868 benim de dün yaptığım gebelik testinde sizinkine benzer ekledigim görüntü gibi bir gölge gibi bir çizgi olmuştu bugün adet gecikmemin 12. günü kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ben de producter’la yaptım
Tabii ki yazacağım hemenTeste göre negatif ama kanda ne çıkacak haber verin mutlaka
Benimde bu attığım gibi çıktı regle bir gün kalaEki Görüntüle 3621868 benim de dün yaptığım gebelik testinde sizinkine benzer ekledigim görüntü gibi bir gölge gibi bir çizgi olmuştu bugün adet gecikmemin 12. günü kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ben de producter’la yaptım