Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyyyBen gördüm hatta ben bundan da silik bir çizgi ile adetime 7 gün kala öğrenmiştim markası ne testi
Bir gebenin günlüğü sayfadan almıştım canim kadının testleri çok hassas ve yüzde 99 doğru televizyona programa çıktı hatta kadin garanti veriyo ondan aldım en fazla 1 hafta en az 4 5 gün var adetime canım kaset testte hemen çıkmaz diye biliyorum böyle olunca çok sasirdimBen gördüm hatta ben bundan da silik bir çizgi ile adetime 7 gün kala öğrenmiştim markası ne testi
Silik çizgiyi gördünüz mü peki :)Yarın tekrar yapin net cikar
Sende mi kaset test yapmıştın benim gibi :))Ayyy
Bir gebenin günlüğü sayfadan almıştım canim kadının testleri çok hassas ve yüzde 99 doğru televizyona programa çıktı hatta kadin garanti veriyo ondan aldım en fazla 1 hafta en az 4 5 gün var adetime canım kaset testte hemen çıkmaz diye biliyorum böyle olunca çok sasirdim![]()
Hayırlı olsun pazartesi kan verin kesinleşirAyyy
Bir gebenin günlüğü sayfadan almıştım canim kadının testleri çok hassas ve yüzde 99 doğru televizyona programa çıktı hatta kadin garanti veriyo ondan aldım en fazla 1 hafta en az 4 5 gün var adetime canım kaset testte hemen çıkmaz diye biliyorum böyle olunca çok sasirdim![]()
Çok teşekkür ederim inşallah vardır:)))Hayırlı olsun pazartesi kan verin kesinleşir![]()
Evet canım gördüm seninde silikpost sahibi arkadaşım merhaba benimde senin gibi adetime 5 gün var bu sabah test yaptım silik gibi incecik pembelik çıktı ama emin değilim bende![]()
Birde adetten 1 gun once ağrım olurdu bu ay ilk defa böyle oldu adet olmuşum gibi bacaklarım ve karnıma nasıl kramp girdi tutuldum kaldımpost sahibi arkadaşım merhaba benimde senin gibi adetime 5 gün var bu sabah test yaptım silik gibi incecik pembelik çıktı ama emin değilim bende![]()
Yarın sabah tekrarla. O çizgide koyulaşma varsa hamilesindirKızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
Pazar günü sabah kan testi vericemYarın sabah tekrarla. O çizgide koyulaşma varsa hamilesindir
evett gördüm hayırlsıı olsunKızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
inşallah vardır canım yaklaştırıp baktım ama silik çizgiyi ben mi göremedim acaba ?Kızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
Bende gördüm silik görünüyor benimkide böyle cikti sabah test yaptigimda ....benim yarin bat inşallah vardırKızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
Yarın sonucu mutlaka söyle olurmu canim tüm dualarım seninleBende gördüm silik görünüyor benimkide böyle cikti sabah test yaptigimda ....benim yarin bat inşallah vardır