Kizlar silik cizgiyi gördünüz mu nolur bakin :)))))

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Kızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))

Eklentiler

• 1000044535.webp
    1000044535.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 665
Ben gördüm hatta ben bundan da silik bir çizgi ile adetime 7 gün kala öğrenmiştim markası ne testi

Ben gördüm hatta ben bundan da silik bir çizgi ile adetime 7 gün kala öğrenmiştim markası ne testi
Ayyy
Bir gebenin günlüğü sayfadan almıştım canim kadının testleri çok hassas ve yüzde 99 doğru televizyona programa çıktı hatta kadin garanti veriyo ondan aldım en fazla 1 hafta en az 4 5 gün var adetime canım kaset testte hemen çıkmaz diye biliyorum böyle olunca çok sasirdim😍😍🙏

Ayyy
Bir gebenin günlüğü sayfadan almıştım canim kadının testleri çok hassas ve yüzde 99 doğru televizyona programa çıktı hatta kadin garanti veriyo ondan aldım en fazla 1 hafta en az 4 5 gün var adetime canım kaset testte hemen çıkmaz diye biliyorum böyle olunca çok sasirdim😍😍🙏
Sende mi kaset test yapmıştın benim gibi :))

Ayyy
Hayırlı olsun pazartesi kan verin kesinleşir 😀

post sahibi arkadaşım merhaba benimde senin gibi adetime 5 gün var bu sabah test yaptım silik gibi incecik pembelik çıktı ama emin değilim bende 😅

Eklentiler

• IMG_1154.webp
    IMG_1154.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 451
Kızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
Bende gördüm silik görünüyor benimkide böyle cikti sabah test yaptigimda ....benim yarin bat inşallah vardır

Back
X