Kızlar silik milik bir şey yok değil mi?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.539
1.636
333
Yumurtlama günü denememin 10.günü bugün kızlar bata 4 gün var testim de bir şey göremedim …. Yine de buraya atmak istedim .. :(

Eklentiler

• 48BAA4B4-EE17-438C-8EEA-6A2FF192E737.webp
    48BAA4B4-EE17-438C-8EEA-6A2FF192E737.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 73
Ben de görmedim uzaktan bakınca beynim oyun oynuyor heralde yansıyor diğer çizgi :) bir ihtimalken bile güzel🌷 teşekkür ederim yanıt için

Heveslendirmek gibi olmasın ama cok erken yapmisiniz bana kalirsa 🤗 yumurtlamadan sonra döllendi yolculuğunu yaptı rahme geldi tutundu derken idrara geçmesi en az 13-14 gün 😇 aşılamada bile bana doktorum 12.gun kan ver idrarda çıkmaz demişti 🙏

Yumurtlama günü denememin 10.günü bugün kızlar bata 4 gün var testim de bir şey göremedim …. Yine de buraya atmak istedim .. :KK43:
Bende göremedim ikinci çizgiyi idrarda 15 günden sonra çıkar bence adetiniz 7 10 gün geciksin öyle yapın testi çünkü bazen geç döllenme olabiliyo en azından o negatifi görünce üzülmezsinz bekleyin biraz daha derim

Heveslendirmek gibi olmasın ama cok erken yapmisiniz bana kalirsa 🤗 yumurtlamadan sonra döllendi yolculuğunu yaptı rahme geldi tutundu derken idrara geçmesi en az 13-14 gün 😇 aşılamada bile bana doktorum 12.gun kan ver idrarda çıkmaz demişti 🙏
Eee çıktı mı peki 🤗 İnşallah vardır sizde ..
benim ilk ay denemem henüz ışıkta bakınca elbette bir şey yok çizgi filan :) eşimde göremedi ama böyle bi çala gözüme bir şey görünüyor elimde olmadan tam hayali benimki ;)

Eee çıktı mı peki 🤗 İnşallah vardır sizde ..
benim ilk ay denemem henüz ışıkta bakınca elbette bir şey yok çizgi filan :) eşimde göremedi ama böyle bi çala gözüme bir şey görünüyor elimde olmadan tam hayali benimki :KK66:
Erken çünkü bence sizinki😊😊forumları okumak bı yandan iyi bı yandan kötü bu açıdan erkenden ogrenenleri görüp dayanamayıp yapıyoruz hiiic yipratmayin kendinizi, bekleyin gününde yapın derim😇 benimki maalesef test gününü beklemeden regl geldi saolsun😅

Back
X