Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Heveslendirmek gibi olmasın ama cok erken yapmisiniz bana kalirsa yumurtlamadan sonra döllendi yolculuğunu yaptı rahme geldi tutundu derken idrara geçmesi en az 13-14 gün aşılamada bile bana doktorum 12.gun kan ver idrarda çıkmaz demişti
Bende göremedim ikinci çizgiyi idrarda 15 günden sonra çıkar bence adetiniz 7 10 gün geciksin öyle yapın testi çünkü bazen geç döllenme olabiliyo en azından o negatifi görünce üzülmezsinz bekleyin biraz daha derim
Heveslendirmek gibi olmasın ama cok erken yapmisiniz bana kalirsa yumurtlamadan sonra döllendi yolculuğunu yaptı rahme geldi tutundu derken idrara geçmesi en az 13-14 gün aşılamada bile bana doktorum 12.gun kan ver idrarda çıkmaz demişti
Eee çıktı mı peki İnşallah vardır sizde ..
benim ilk ay denemem henüz ışıkta bakınca elbette bir şey yok çizgi filan :) eşimde göremedi ama böyle bi çala gözüme bir şey görünüyor elimde olmadan tam hayali benimki
Eee çıktı mı peki İnşallah vardır sizde ..
benim ilk ay denemem henüz ışıkta bakınca elbette bir şey yok çizgi filan :) eşimde göremedi ama böyle bi çala gözüme bir şey görünüyor elimde olmadan tam hayali benimki
Erken çünkü bence sizinkiforumları okumak bı yandan iyi bı yandan kötü bu açıdan erkenden ogrenenleri görüp dayanamayıp yapıyoruz hiiic yipratmayin kendinizi, bekleyin gününde yapın derim benimki maalesef test gününü beklemeden regl geldi saolsun