- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Alt temizleme için pamuk aldım sizden ekstra olarak. Bezi Molfix pure önerdi bir yakınım bir küçük paket onu aldım deneyeceğim . Kağıt törpü aldım ilk haftalarda kullanılıyormuş galiba.reflu yatağı almadım yatağının altını yukselticem battaniye ile .serum fizyolojik alıçam burnu için. Burun aspiratöru aldım ama ilk bir ay önerilmiyorms kılcal damarları kanayabiliyorms.tek kullanımlık alt açma örtüleri aldım.emzirme yastığı ve önlüğü aldım.besigine su geçirmez Alez aldım.bir pakette içeriği temiz mama alacağım ne olur ne olmaz vermek zorunda kalınırsa diye.Bilgili anneler veya anne olmayıp yinede bilgisi olanlar bakabilir miii?
İki ay sonra inşallah doğumum var artık yavaştan almaya başladım bir kaç aldıklarımı ve alacaklarımı listelesem eksik olanları bana söyler misiniz? İnternete bakıyorum bazen çok az şey söylüyorlar bazende fazla bilemedim en çokta kıyafet konusunda kararsızım ne kadar kaç aylık alcam vs diye
Aldıklarım şunlar:
Katlanabilir banyo seti
Bornuz takımı
Bakım ürünleri (şampuan, krem, yağ vs)
Ateş ölçer
Biberon
Emzik
Ağız mendili
Puset takımı
Yatak örtüsü nevresim vs
Büyüklerden gelen bir kaç kıyafet örgü falan
Kundak
Mağazaya gittiğimde ise alacaklarım
Muslin battaniye
Bez (sleepy düşünüyorum sizce)
Islak mendil
Hastane çıkışı ve bir kaç kıyafet
Bebek bakım çantası
Beşik
Şifoniyer/dolap oda gereçleri
Süt pompası
Tarak tırnak makası vs
Bebek kamerası
Anne yanı beşiği
Reflü yatağa
Bunlar kaldı bunlarıda hemen almıyorum mağazadan almak için onun içinde eşimin hafta içi bir gün ayarlamasını bekliyorum veya ablamın gelmesini... sizce eksik var mı?
Gümüş kalkan aldım bı de. Pompa olarak mochi aldım şimdilik umarım işe yarar.depend bez aldım kendime.Alt temizleme için pamuk aldım sizden ekstra olarak. Bezi Molfix pure önerdi bir yakınım bir küçük paket onu aldım deneyeceğim . Kağıt törpü aldım ilk haftalarda kullanılıyormuş galiba.reflu yatağı almadım yatağının altını yukselticem battaniye ile .serum fizyolojik alıçam burnu için. Burun aspiratöru aldım ama ilk bir ay önerilmiyorms kılcal damarları kanayabiliyorms.tek kullanımlık alt açma örtüleri aldım.emzirme yastığı ve önlüğü aldım.besigine su geçirmez Alez aldım.bir pakette içeriği temiz mama alacağım ne olur ne olmaz vermek zorunda kalınırsa diye.
Ay evet onlarda var ama ben hala onda kararsızım normal plastik olanlar göğüs kalkanı ondan mı yoksa gümüş kalkandan mı alsam diye kimisi ilk etapta almana gerek yok diyor kimisi al diyor bilemedimBen aventin kalkanını aldım emzirirken yara olmasın diye lansinoh krem alacağım. Birde alt açmalsr var kullan at. Onlsrdan alacağım. Sizde göremediklerimi yazdım
Aynı şeyleri söyleyenlerde oldu kimiside al diyor bilemedim bende ama alırsam ilk etapta ucuzlardan alırım diye düşünüyorum göğüs pompası için bilmiyorum belkide ilk etapta almam bile kamerada aynı şekilde kararsızım onda daPompayı ihtiyaç olursa al bence .Belki kullanmazsın ben ilkinde mastit oldum kullandıydım ama bu bebeğimde hiç kullanmadım .Kamera bence gereksiz gibi ben almadım.Otribebe burun aspiratörü en çok kullandığım şeylerden oldu kış olduğu için.Pişik kremi yazmamışsın .
Lansinoh kremi aldım kapağını bile açmadım hiç yara olmadı pahalı baya ihtiyaç halinde almanızı tavsiye ederim..Ben aventin kalkanını aldım emzirirken yara olmasın diye lansinoh krem alacağım. Birde alt açmalsr var kullan at. Onlsrdan alacağım. Sizde göremediklerimi yazdım
Bende onlarda kararsızım ilk yazdıklarınızdan alcaklarım bende de var o zaman yazmayı unutmuşum gümüş kalkan mı alsam yoksa normal mi alsam bilemiyorum birde pompa da kararsızım alıp almamaktaGümüş kalkan aldım bı de. Pompa olarak mochi aldım şimdilik umarım işe yarar.depend bez aldım kendime.
Zaten çoğu kişi şey diyor lansinohun kremi için sadece nemlendiriyormuş yaraya falan iyi gelmiyor diyor çoğu kişi ama bilemicem tabiiLansinoh kremi aldım kapağını bile açmadım hiç yara olmadı pahalı baya ihtiyaç halinde almanızı tavsiye ederim..
Ben her emzirme sonrası zeytinyağı sürdüm göğüs ucuma. Hiç çatlağım olmadı. İlk zamanlar alışana kadar biraz acıyor tabi o acıyı bile hafifletmiştiçi. Üstelik göğüs ucu kremi gibi yıkamak zorunda da kalmadım. Yani bence de ilk etapta gümüş göğüs kalkanı almaya gerek yok. İhtiyaç duymayabilirsin çünkü. Ucuz bişey de değil sonuçta.Ay evet onlarda var ama ben hala onda kararsızım normal plastik olanlar göğüs kalkanı ondan mı yoksa gümüş kalkandan mı alsam diye kimisi ilk etapta almana gerek yok diyor kimisi al diyor bilemedim
Arkadaşıma iyi geldi o tavsiye etti bende eşime söyledim.o da sormadan almış yara falan olmadan almak gereksiz bence .. pompada öyle hiç ihtiyacınız olmaya bilir gerekmedikçe almayın merkezde oturuyorsanız ihtiyaç halinde hemen gidilip alınıyor zatenZaten çoğu kişi şey diyor lansinohun kremi için sadece nemlendiriyormuş yaraya falan iyi gelmiyor diyor çoğu kişi ama bilemicem tabii
Aynen ucuz da değil o yüzden çok kararsızım boşyerede almak istemem sonuçta bir sürü alıncak oluyor büyük ihtimal başta almam eczaneler yanı başımızda illaki oralarda vardır olmadı lazım olursa hemen aldıttırırımBen her emzirme sonrası zeytinyağı sürdüm göğüs ucuma. Hiç çatlağım olmadı. İlk zamanlar alışana kadar biraz acıyor tabi o acıyı bile hafifletmiştiçi. Üstelik göğüs ucu kremi gibi yıkamak zorunda da kalmadım. Yani bence de ilk etapta gümüş göğüs kalkanı almaya gerek yok. İhtiyaç duymayabilirsin çünkü. Ucuz bişey de değil sonuçta.
Aynen evet büyük ihtimal öyle yaparımArkadaşıma iyi geldi o tavsiye etti bende eşime söyledim.o da sormadan almış yara falan olmadan almak gereksiz bence .. pompada öyle hiç ihtiyacınız olmaya bilir gerekmedikçe almayın merkezde oturuyorsanız ihtiyaç halinde hemen gidilip alınıyor zaten
Burun aspiratörü de al canım. Bebeğin burnu tıkandığı zaman çok lazim oluyorBilgili anneler veya anne olmayıp yinede bilgisi olanlar bakabilir miii?
İki ay sonra inşallah doğumum var artık yavaştan almaya başladım bir kaç aldıklarımı ve alacaklarımı listelesem eksik olanları bana söyler misiniz? İnternete bakıyorum bazen çok az şey söylüyorlar bazende fazla bilemedim en çokta kıyafet konusunda kararsızım ne kadar kaç aylık alcam vs diye
Aldıklarım şunlar:
Katlanabilir banyo seti
Bornuz takımı
Bakım ürünleri (şampuan, krem, yağ vs)
Ateş ölçer
Biberon
Emzik
Ağız mendili
Puset takımı
Yatak örtüsü nevresim vs
Büyüklerden gelen bir kaç kıyafet örgü falan
Kundak
Mağazaya gittiğimde ise alacaklarım
Muslin battaniye
Bez (sleepy düşünüyorum sizce)
Islak mendil
Hastane çıkışı ve bir kaç kıyafet
Bebek bakım çantası
Beşik
Şifoniyer/dolap oda gereçleri
Süt pompası
Tarak tırnak makası vs
Bebek kamerası
Anne yanı beşiği
Reflü yatağa
Bunlar kaldı bunlarıda hemen almıyorum mağazadan almak için onun içinde eşimin hafta içi bir gün ayarlamasını bekliyorum veya ablamın gelmesini... sizce eksik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?