Kızlar delircem artik!!!! Daha önce çatkapi krizi
diye bir konum daha vardi buda onun üzerine tüy dikme konusu... Kayinvalidemin amansiz bir hastalığı var çatkapi yapmaya bayiliyor hatun.. Yahu bende deliriyorum en nefret ettiğim olay!!! Tabiiki oglunun evi onunda evi basimin üstünde yerleri varda telefon et sana geliyorum de mübarek.. en son geçenlerde fena bi bastı beni üstüne dün aksam olan olaya geçiyorum: 9 haftalik hamileyim bulantilardan falan basimi kaldiramiyorum ve çalışıyorum üstüne. Dün de Allah tarafindan bi enerji geldi yemek yapayım dedim biraz aksam saat 5 sulari. O arada kayinpederim rahatsizdi bazi tahlillerin sonuclari çıkacaktı aklima geldi arayim sorayim dedim aradim,konuştuk kapatmaya yakın" kızım annen yemek yapiyor bizde size gelcez x e söyledim bizi getircek(x bi aile dostu esiminde yakin görüştüğü bir abimiz) öylemi dedim ama kan beynime sıçradı kızlar düşünsenize aramasam haberim olmayacak !!! Yahu ben hamileyim evim pis olabilir ki günlerdir sürekli yattigimdan ev savaş alani gibi..dusta olabilirim,balkonum küçük çamaşırlarımii salonda kurutuyorum donum sutyenim serili olabilir,çok afedersiniz ama o anda esimle birlikte oluyor olabilirim, bide yabanciyla geliyosunuz.. neyse tamam dedim kapattim etrafa çeki düzen verdim o arada esim geldi dedim "senin haberin varmiydi" benim haberim yok dedi.. " aramasam bende bilmeyecektim" dedim sinirli sinirli oda tamam iyi söylerim bidaha habersiz gelmezler dedi ama ters ters yani..bende "bi zahmet söyle dedim. Belki evde degilim belki musait degilim" dedim o da" annem babam benim evime musade alarakmi gelecek. ben senin ailene böyle bisey diyebilirmiyim "demeye basladi. Bende dedim ki yahu benden musade almasin ben gelmelerinden rahatsiz değilim,ister gece 1 de gelsin ister sabah 5 te basimin üstünde yerleri var ama biz geliyoruz desinler yaa ben kapida süpriz yaşamak istemiyorum benim ailem yapsa onlara da kizarim" dedim.. o da annesni nezaman gelceksiniz diye aradiginda dedi ki: anne niye haber vermiyosunuz dedi anneside" evdesinizdir sen hastasin diye düşündük "dedi eşim de "ya hastaysamda belki biyere gitcem bi akşamım var benim gelmrseniz gidecektik zaten haber verin bidahakine kapida kalirsiniz "falan dedi... ( kayinvalidemde geldiğinde az tripliydi sanki belki alinmistir ama alindiysada iyi olmuş)off kizlar yaaa biktim bu durumdan nasil önleyeceğim bu durumu allahtan uzagiz bide yakina gelin diyorlar
kusura bakmayin uzun oldu ve telden giriyorum karışıklıklar icin özür dilerim...