Kızlar sinirlerime hakim olamıyorum!

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Daha once bi çok konu da bana cok yardımcı oldunuz. Tsk ederim arkadasım, dostum olmadıgı için burdan dertleştim bana destek oldunuz cok tskler. Benim eşimle problemlerim var 3 gundur ayrı yasıyoruz bosanma kararı aldık ama eşim pek istemiyo gibi. Sorun su benim ailem ev verdi orda yasıyoruz 3 aydır ailem oduyomuş faturaları benim yeni haberim oldu cok kızgınım bana faturaları oduyorum pra kalmıyo diye yalan soyluyomuş meger! Pazaar alışverişini annemler yapar kontorumu babm alır benzn paarasına kadr annem verir hep destek oldular bide bunu ogrenince cok sinirlendm anneme de kızdım ii olun diye dedi eşime daha da kızgnm nasıl bu kadar arsız olur nasıl bunu kabul eder? Bana zaten para vermez. Maaşını nabtfnı blmiyorum norc oduyorum diyo hep.Ailesiyle sorunluydum zten onlar yuzunden de cok kavga ettik. En son pazar akşamı teli çaldı kosaarak baska odaya gtti kapıyı kilitledi evdeyim musait değilim dedi bende hemen saaate baktım o sırada bu arama kaydını silmiş ablasını aramış onla konuştum diye gostercek guya bende inanmadm tabi once bayan aradı dedi sonra yanlış numara dedi sonra erkekti borc alcak davası dedi ben evden kovdum annemi aradım nasıl aglıyorum artık annemlrede bankadan aradılar demiş yaalanlara yetişemiyorum artık bu evliliği devam ettirmek istemyorum 1 sene dolmadı yaani nafaka tazminat talrp edebilir miyim? Ne sartlarda verilir bu nafaka? Ben calışmıyorum cok tskler

Daha once bi çok konu da bana cok yardımcı oldunuz. Tsk ederim arkadasım, dostum olmadıgı için burdan dertleştim bana destek oldunuz cok tskler. Benim eşimle problemlerim var 3 gundur ayrı yasıyoruz bosanma kararı aldık ama eşim pek istemiyo gibi. Sorun su benim ailem ev verdi orda yasıyoruz 3 aydır ailem oduyomuş faturaları benim yeni haberim oldu cok kızgınım bana faturaları oduyorum pra kalmıyo diye yalan soyluyomuş meger! Pazaar alışverişini annemler yapar kontorumu babm alır benzn paarasına kadr annem verir hep destek oldular bide bunu ogrenince cok sinirlendm anneme de kızdım ii olun diye dedi eşime daha da kızgnm nasıl bu kadar arsız olur nasıl bunu kabul eder? Bana zaten para vermez. Maaşını nabtfnı blmiyorum norc oduyorum diyo hep.Ailesiyle sorunluydum zten onlar yuzunden de cok kavga ettik. En son pazar akşamı teli çaldı kosaarak baska odaya gtti kapıyı kilitledi evdeyim musait değilim dedi bende hemen saaate baktım o sırada bu arama kaydını silmiş ablasını aramış onla konuştum diye gostercek guya bende inanmadm tabi once bayan aradı dedi sonra yanlış numara dedi sonra erkekti borc alcak davası dedi ben evden kovdum annemi aradım nasıl aglıyorum artık annemlrede bankadan aradılar demiş yaalanlara yetişemiyorum artık bu evliliği devam ettirmek istemyorum 1 sene dolmadı yaani nafaka tazminat talrp edebilir miyim? Ne sartlarda verilir bu nafaka? Ben calışmıyorum cok tskler
Faturaları neden aileniz ödüyormuş?
Pazar alışverişi,benzin,kontör alımı neden yapıyorlar?
Gelin ve damada ait olan sorumluluğunu neden onlar üstlendiler?

Ayrılmak istemez tabi, yağlı kapıya kapak atmış.

Talep edersiniz de alır mısınız bilmem. Açıkçası ben ortada çocuk olmayınca nafaka ya da tazminat istenmesine karşıyım. Bir sene bile evli kalmadığınız halde elin adamı size ömür boyu ödeme yapmak zorunda değil diye düşünüyorum.

aileniz baştan yanlış yapmış ama iyi niyetten tabi
telefon dökümlerine bakma şansınız varsa bakın derim..

Ayrılmak istemez tabi, yağlı kapıya kapak atmış.

Talep edersiniz de alır mısınız bilmem. Açıkçası ben ortada çocuk olmayınca nafaka ya da tazminat istenmesine karşıyım. Bir sene bile evli kalmadığınız halde elin adamı size ömür boyu ödeme yapmak zorunda değil diye düşünüyorum.
Bu arada bana borcu var 2 bilezik ve 1500 tl odemiyo ve benim cektklerimi kat kat cıksık istyorum ilk basta kesnlkle senin gbi dusundum ne gerek var dedm ama acımıcam yani adamın bi agzıma etmedgi kaldı pskolojm yerle bir

Utanmaz pislik. Hem sizi aldatıyor hem ailenizi damızlık gibi sağıyor. Kudurur insan sinirden.

Nafaka alabilir misiniz bilmiyorum ama bence en güzeli bu adamla parasal açıdan bile bağ bırakmamak. Pis parasına tenezzül etmeyin haysiyetsizin.

Bu arada bana borcu var 2 bilezik ve 1500 tl odemiyo ve benim cektklerimi kat kat cıksık istyorum ilk basta kesnlkle senin gbi dusundum ne gerek var dedm ama acımıcam yani adamın bi agzıma etmedgi kaldı pskolojm yerle bir

Karı koca arasında borç olmaz.

Tazminat ok. Ama nafaka gereksiz bence.

Eşiniz zaten yamuk bir adam belli ki, aile de fazla destek olmuş.

Yıpranan sinirleriniz yanınıza kalmamalı. Hep derim çok fedakarlık iyi değil.

Faturaları neden aileniz ödüyormuş?
Pazar alışverişi,benzin,kontör alımı neden yapıyorlar?
Gelin ve damada ait olan sorumluluğunu neden onlar üstlendiler?
Sırf iyi niyetli ama onlarada kızdım sorumluluk ogrenmedi enayi yerine koydu ve bana yalanlar soyledi diye daha bi sürü sey var işte sinirden olcem artk sinir hastası oldum

Allah sabırlık versin ama o adamdan bi cacık olmaz gibi geldi bana bu arada erkek olsam bacin filan var mı bekar diyesim geldi :KK53: faturalar kontör pazar benzin iyi birde maaş bağlayın .

Aileniz size iyilik değil kötülük yapmış.

Bedava ev, bedava ev geçimi, size de nasılsa aileniz bakıyor, adamın sorumluluğu ne?
Maaşını alıp yemek & içmek.

Böyle rahatı bulan adam, aldatır da başka yollara da yönelir.
Ne bekliyorsunuz ki?

Madem bu kadar ailenize sırt yaslayacaktı niye sizinle evlendi?
Madem siz evlenip aileniz ile bu şekilde destekleşecektiniz siz niye evlendiniz?

Suç sadece eşinizde değil.
Siz neden müsade ettiniz bu şekilde bir hayata?
Bir erkeğe sorumlulukları yüklemezseniz, çocuk gibi bütün sorumsuzlukları yapar.

Karı koca arasında borç olmaz.

Tazminat ok. Ama nafaka gereksiz bence.

Eşiniz zaten yamuk bir adam belli ki, aile de fazla destek olmuş.
Ya bnde oyle dusunuyodum ama anlatamadm sanırım adam zaten bna para vermyo eski konumda da var bu para mevzusu bkarsanız beni anlarsnz die dusunuyorm sorun bana karttan fatra yatryorum para yok die yaalanlar soylemesi zaten bnden para saklaması surekli

Bi tanidigimdan biliyorum canim oda bir yila yakin evliydi ve nefaka aliyor simdi ama onun durmumu farkliydi kocasi annengile git istersen 1 hafta kal tatil yap demisti iki gün sonrada arayip kizinizi bosiyorum demisti bide kizin gözünün önünde aldatmisdi hice sayiyordu kizi sende nasil olur bilmiyorum bi avukata sor istersen

Zaten bu adam nafaka yada tazmınat vermemek için de her yolu yapar. o borcu da alabılecegını sanmıyorum. ustune mahkemede senden para ısterse sakın sasırma. boylelerı de var yanı.

Adam içgüveysi gelmiş..oh..Ekmek elden;su gölden.adamda ne ararsan varmış.lütfen ayrıl.hayatına mutlaka düzgün biri girer.düzelmez.aldattıgı bariz ortada.Allah yardımcın olsun.

Aileniz size iyilik değil kötülük yapmış.

Bedava ev, bedava ev geçimi, size de nasılsa aileniz bakıyor, adamın sorumluluğu ne?
Maaşını alıp yemek & içmek.

Böyle rahatı bulan adam, aldatır da başka yollara da yönelir.
Ne bekliyorsunuz ki?

Madem bu kadar ailenize sırt yaslayacaktı niye sizinle evlendi?
Madem siz evlenip aileniz ile bu şekilde destekleşecektiniz siz niye evlendiniz?

Suç sadece eşinizde değil.
Siz neden müsade ettiniz bu şekilde bir hayata?
Bir erkeğe sorumlulukları yüklemezseniz, çocuk gibi bütün sorumsuzlukları yapar.
Benim faturalardan haberim yoktu yeni ogrendm ondan once de eşim para vermedgi için annemden istemek zorunda kaloyodum zaten 4 aylık evliyiz daha kendsi surekli para yok diyen birisi borc oduyomş annmde yazık destek olalım die dusunmuş

Adam içgüveysi gelmiş..oh..Ekmek elden;su gölden.adamda ne ararsan varmış.lütfen ayrıl.hayatına mutlaka düzgün biri girer.düzelmez.aldattıgı bariz ortada.Allah yardımcın olsun.
Ayrılalım diyo sonra acele etme diyo ama ben bi an once bitsin istyorum nefret ettim artk

Back
X