Daha once bi çok konu da bana cok yardımcı oldunuz. Tsk ederim arkadasım, dostum olmadıgı için burdan dertleştim bana destek oldunuz cok tskler. Benim eşimle problemlerim var 3 gundur ayrı yasıyoruz bosanma kararı aldık ama eşim pek istemiyo gibi. Sorun su benim ailem ev verdi orda yasıyoruz 3 aydır ailem oduyomuş faturaları benim yeni haberim oldu cok kızgınım bana faturaları oduyorum pra kalmıyo diye yalan soyluyomuş meger! Pazaar alışverişini annemler yapar kontorumu babm alır benzn paarasına kadr annem verir hep destek oldular bide bunu ogrenince cok sinirlendm anneme de kızdım ii olun diye dedi eşime daha da kızgnm nasıl bu kadar arsız olur nasıl bunu kabul eder? Bana zaten para vermez. Maaşını nabtfnı blmiyorum norc oduyorum diyo hep.Ailesiyle sorunluydum zten onlar yuzunden de cok kavga ettik. En son pazar akşamı teli çaldı kosaarak baska odaya gtti kapıyı kilitledi evdeyim musait değilim dedi bende hemen saaate baktım o sırada bu arama kaydını silmiş ablasını aramış onla konuştum diye gostercek guya bende inanmadm tabi once bayan aradı dedi sonra yanlış numara dedi sonra erkekti borc alcak davası dedi ben evden kovdum annemi aradım nasıl aglıyorum artık annemlrede bankadan aradılar demiş yaalanlara yetişemiyorum artık bu evliliği devam ettirmek istemyorum 1 sene dolmadı yaani nafaka tazminat talrp edebilir miyim? Ne sartlarda verilir bu nafaka? Ben calışmıyorum cok tskler