kesinlikle tavsiye etmiyorum arakadaşım,benim saçlarım platin röfleydi yıllardır geçen sene koyu kestaneye boyattım 1 senedirkullanıyordum,geçen hafta tekrar röfleye dönmeye karar verdim ve sonuç kabus gibi,kuaförüm önce saçımı komple oreal ile açtı sonra açık karamel rengine boyadı ve saçın yıpranmadan röfle olması içinde daha 3 ay en az beklemem gerektiğni sööledi uzun oldu biraz ama çok net yaşadığım için tavsiye etmem a.s.
tatlım.. aynı şeyi ben bugun yaptım. kesinlikle kötü olmadı.. ama işi bilen bi kuaför gerekiyo.. 2.röflede daha iyi oturucak faha güzel olucak dedi..üstelik benim siyahtan önceki rengim kızıldı.. sen düşün yani.. 2ay sonra tekrar gidicem.. bi röfle daha yapıcak.. aşama aşama yatırabilirsin böyle. sabırlı olmak lazım. ama kötü durmuyo inan.
cnm röfle flan düşünüyorsan keisnlikle siyah yapma..benim saçın siyah boyalıydı şimdii gölgeli ama saçımdan yaklaşık 3 karış kesildi hala yıpranmış yanmış vaziyette erkek saçı kestirsem anca düzelir..
saçlarını açtırman gerekir ...kuaföre gidersen çok para vermekle birlikte saçını çabuk yıpratıp kolayca başka renge dönersin..fakat kendin açarsan bi röfle setiyle(ki ben bugün ikinci kez uyguladım) o zaman daha az masrafla ve saçını yıpratmadan karamel ,kumral istediğin rengi boyarsın...ama ilk açmada çok bi aşama kaydedilemiyo çünkü siyah koyu kahve gibi renkler çok yoğun old. dolayı...