Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar siyaha dönmek istiyorum fikir veriin :) (resimli )

talia06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
13
0
86
Ankara
$Görüntü023 (2).webp $DSC_0064.webp $DSCF0053.webp $DSCF0996 (2).webp

siyaha dönmelimiyim sizce ? :66:

Koyu renk kesinlikle daha iyi sana, siyah değil de koyu kestane yaptır istersen hem siyaha çok yakın hem de açmak istediğinde siyah kadar da zorlanmazsın...

sunu en basta soleyımkı buraya koydugun resımlerden yada bu zamana kadar boyattıgın saclarıdan en ıyısı sıyah durmus canım dıger renkler kotu degıl ama yuzune gıtmemeıs sıyah degılde daha alımlı ve havalı renkler deneyebılrısın burdakıler sadece koydugun resımler ıcerısınden secıp sıyah dıyorlar senın dıger secımlerın yanlıs olmus bence baska hos renklerde deneyebılırsın dıye dusunuyorum ben yanlıs mıyım bana katılan varmı arkıler

sunu en basta soleyımkı buraya koydugun resımlerden yada bu zamana kadar boyattıgın saclarıdan en ıyısı sıyah durmus canım dıger renkler kotu degıl ama yuzune gıtmemeıs sıyah degılde daha alımlı ve havalı renkler deneyebılrısın burdakıler sadece koydugun resımler ıcerısınden secıp sıyah dıyorlar senın dıger secımlerın yanlıs olmus bence baska hos renklerde deneyebılırsın dıye dusunuyorum ben yanlıs mıyım bana katılan varmı arkıler

canım mesela ne renk yapabilirim ? bi önerin varmı ?

ben herkese su renklerı tavsıye edıyorum gayet sık ve havalı duruyor

Eklentiler

• $sacrengilopez.webp
    $sacrengilopez.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 78
benimde saçlarımda şu an röfle var kendimi zor tutuyorum koyu renge dönmemek için biraz sarıdan hevesimi alıymda ama aklımda kalan bi tek renk var koleston kakao kahve arkadaşım şiddetle tavsiye ederim daha önce boyadım siyah gibi görünüyor ama muhteşem bi renk boyamadan bilemezsinki :69:

bugün boyucam saçımı koyu renge kızlar sonucu resimli bi şekilde bildiririm sizlere..fikirleriniz için teşekkürlerr:16:

Back
X