- Konu Sahibi bebegimyagmur
kizlar herkese merhaba bilmiorum acaba sizler ne dusunursunuz olay soyleki bir tane kaynim var surekli isteyen taraf ben yurtdisndayim ve istekleri bitmior inanin kendisini gorseniz cebinde akrep var misali cimriki oyle boyle degil abisinden bir mum'un parasini annesinden bir ekmegin parasini alan kisi artik gerisini siz dusunun , dugunumde bile esim cebinden para verdiki alin bunu takinda rezil olmayin diye ve su ana kadar esimle ayni sartlara sahip ,evleri, arabasi hatta ve hatta evinde oturdugu esyasina kadar esim almis ve ayrica dugununude esim yapmis tabiki benden once ama bu siralar iyice cigrindan cikmis durumda simdide 4 yasindaki kizi icin laptop istiyo kendilerinin varda oda sogukmus , sobanin basinda oynasin diye tabi bundan oncede bir cok istegi oldu telefonmus, borc paraymis ama bu laptop meselesi beni cigrimdan cikardi !! ya alin teriyle aldigi hic ama hicbirseyi yok ustelik bankada calisiyo kizdigim sey neden hep milletden bekliyoki neden kendisi birseylerin sahibi olmuo hep bana rabbena diyo kac gundur evde tartisma eksik olmuyor. kizlar lutfen sizce kaynimin yaptigi dogrumu sinirden catliyorum ama kimin umurunda !!! herkese tesekkurlerrr