kizlar siz neler dusunursunuz ???

benim babam 50 ya$indan sonra akillandi
babam avrupada amcam TR de
noldu biliyonmu ?
anacigim içine ata ata beyin kanamasigeçirdi rahmetli oldu
babam gitti bi daha evlendi
yeni karisi amcama zirnik koklatmiyor, senide koyarim kapiya garda$im deyip durursan diyo:)
tabi amcamin Tr de koy evini 40 bin euro ya yaptirmasinin babamin akillanmasinda payi var :27:
ama yinede yegenini evlendirme hayalleri var ,karisindan bi kurtartabisle parayi

uzun lafin kisasi bu i$i çozmen lazim
yoksa bu kocan ve kayinin senin omrunu yer, olan sana olur
kocan akillansa bile sana faydasi olmaz
e$$$egin kulagina su kaçirmak denir sizinkine
4 ya$indaki çocuk leptopu napacak
oyuncaklardan alip gidin bi tane :)

Kaynın haklı değil ama en büyük hata eşinde..
Kaynın ilkokula giden bi çocuk değil, eşinde onun babası değil
Bu zamana kadar şımartmış, hazıra alıştırmış kardeşini ama bari bundan sonra kendi evinin sorumluluğunu kavrasın

Hem 4 yaşında çocuğun laptopla ne işi olur ?
Öz çocuğum olsa kendi laptopımla oynatmam, o kadarcık çocuk boyama kitabında boyama yapsın çok bişey yapacaksa..

Son düzenleme:
durumu olduğu halde nasıl isteyebiliyo anlamıyorum.. eşinizle konuşun sonuçta kardeşi konuşarak halledebilir bişeyleri :19:

Malesef istemeye alışmış insanlar,bundan çok kolay vazgeçemiyolar,okadar rahata alışıyolarki hep bana hep bana modunda oluyorlar,
etrafındaki insanlar demekki okadar alıştıırmışki vermeye,nede olsa alıcam diyoodur emin olun.

Tez zamanda eşini borca sokmanı tavsiye ederim..

Ev, yazlık, araba, arsa, tarla... Artık ne olursa

Başka türlü kurtulabileceğini sanmıyorum

çok iyi biri olur benden hicbirsey normalde istemez, öylesine canım kurban, ama böyle yüzsüzüne zırnık koklatmam, eşimede koklattırmam.
Bu konuda sizde acık ve net tavır almalısınız, pintilik çok rahatsız edicidir ve boyle insanlara dikkat eden, elde edemedikleri pahalı şeyleri
çalma ihtimalleri bile ilerde olabilir. Bu acidan tavrınız belirgin olmalı ve gozunuzde ustunde olmalı.

kizlar hepinize ayri ayri tekrar tesekkurler ama artik pes ettim gunlerdir evde tarttisma var soylediklerim , yaptiklarim hic bi ise yaramadi artik elimden bisey gelmiyo ve laptop gitmek uzere hazir cantasinda bekliyo napalim Allah boyle doyumsuzlardan hepimizi korusun , opuldunuz....

iyy okudum ve sinir oldum esinize.hata kesinlikle esinizde.aynisi para anlaminda bizden de istediler esim vermedi allahtan.ama sizinki kararli gozukuyor.bence paranizi millete yedireceginize yatirim yapin borc odeyin vb.bu da zor ama onlarin bogazindan gececegine kendiniz icin birsey yaparsiniz.lap top olayi basima gelseydi de o sinirle bozardim bi tarafini kesin nefret ediyorum bu kan emicilerden

Back
X