Kızlar siz olsanız napardınız?

birpasiflora

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
97
45
18
34
Kızlar detaylı ultrasonda doktor bebeğimin kalbinde 3milimlik bir delik ve parlaklık gördü kahroldum kapanabilir bu delikler dedi parlaklıkta hemen hemen her bebekte olur dedi ama ikisinin aynı anda olması biraz düşündürdü bi risk var demedi ama down sendromundan bahsetti bir olasılık diye amniyosentez yaptırmak istersen yaptır 32. Haftada yine gel detaylıya bakalım dedi delik kapandımı diye bakılacak sanırım şimdi testi yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsız kaldım bugün başka hastaneye başka doktora gittim çok olumlu konuştu bu kadar endişelenicek bir durum değil dedi ama napıcağımı şaşırdım şuan siz olsaydınız napardınız?

İkili testin yapılmış mıydı? Ölçümlerde ense burun nasıldı mesela? Detaylıda benim de bildiğim geçiyormuş bu tarz durumlar bi arkadaşım doğduğunda öğrendi mesela doktoru 6 ay sonra bakıcaz demişti düzelmişti o zaman.

İkili testin yapılmış mıydı? Ölçümlerde ense burun nasıldı mesela? Detaylıda benim de bildiğim geçiyormuş bu tarz durumlar bi arkadaşım doğduğunda öğrendi mesela doktoru 6 ay sonra bakıcaz demişti düzelmişti o zaman.
İkili testim temiz çıkmıştı ense kalınlığı burun kemiğide normaldi doktorum anormal bişey söylemedi ama şimdi test konusunda çok kararsız kaldım

Parlaklık bizdede vardı
Onunla ilgisi var mı bilemiyorum kızımın kapalı olması gereken bir kalp damarı kapanmamıştı 1 yaşında anjiyo oldu iyi çok şükür

Amniyosentez taraftarı değilim
Olumsuz birsey duysanız aldıracakmısınız bebeğinizi bunu düşünün
Sıkıntı olmadığı halde var sonucuda çıkabiliyor yerinizde olsam beklerdim doğduktan sonra bir sıkıntı varsa tedavi olur inşallah

İkili testim temiz çıkmıştı ense kalınlığı burun kemiğide normaldi doktorum anormal bişey söylemedi ama şimdi test konusunda çok kararsız kaldım
Onlar da bi sıkıntı yoksa parlaklık filan net bşy vermez. Ben olsam riske atmazdım

Testleriniz temis çkmş doktor re dile korkuttu ki sizi bilmem

Back
X