kızlar siz olsaydınız napardınız..

bencde gitmeyin zaten annesi sizi görmüş yengelerinin görmesine ne gerek varki istemede sözde görsünler bakalım siz erkek arkadaşınızı kendi amcalarınızın yengenizin yanına götürün ne hissedecek arkadslara katılıyom gitmeyin :10:

kızlar sevgilimin annesiyle tanısıyoruz annemin arkadası zaten.simdi olay su kaynana adayım annemle beni erkek arkadasımın yengesinin evine cagırdı orda bikaç yenge olcak ama ben gitmek istemiyorum hem utanıyorum hemde beni sonuçta istemeye gelmediler henüz babam vermedi babamla abimin haberi bile yok çocuktan ben oraya gidersem gelin sıfatıyla gitcem erkek arkadasmn annesi bana gelinim deyip duruo hem orda utanırım hemde babama saygısızlık olmaz mı gelin güvey olmak gibi beni çok merak ediyolarmış sevgilimle tartısıyoruz o dio gitcen ne var bunda çok merak ediyolar seni ben diom gidemem..ya ayıp olcak belkide beni sevmicekler ama babamı ezmek istemiyorum söleyememde böle bişe babama daha istenmeden siz olsaydıız napardınız ?

bende eşimin annesiyle sözlenmeden önce tanışmıştım.aslında çok yanlış ben de tanışmak itemedim ama eşim çok bunaltmıştı beni o zamanlar annesi illa görücem görücem demiş.istemeye istemeye gittim sevdi beni begendi.ama evlendikten sonra bana ne dedi biliyomusun beğenmeseydim karşı çıkcaktım dedi pişkin pişkin.bi önceki gelinini beğenmemiş istememiş kıyameti koparmış ama nafile tabii.. Her neyse gitme tanışma erkekler anlamıyo bu işlerden herkes kendi bildiği işi yapsın.ne münasebet yengeler mengeler.evlendikten sonra yüzüne vurabilirler bunu da unutma :34:

benim eşimin ailesiyle ilk tanışmam düğünlerinde olmuştu, sülale görmüştü beni :DD ama niyetimiz ciddiydi zaten, askerden izne gelmişti bi an önce tanışalım diye eşim. çok tez canlıdır kendisi. ama bence ciddi bişeyler düşünüyosanız tanışın. düşünmüyosanız gitme derim. birde sor bakayım annesi istemese bile seni alır mıymış, almam derse bas tekmeyi :D

Bende tanıştım, şuanlık pişman değilim çünkü bir kez olsun kendimi kötü hissettirecek bir davranışta bulunmadılar, bir söz söylemediler. Ne gelmiyor, aramıyor dediler ki, bence hiç bir zaman böyle bir hakları yok. Ne de gitmeme zorladılar. Şanslıydım, ama şans her zaman benden yana olmayabilir. Şuan olsa tanışır mıydım?
KK gibi bir nimetle tanıştıktan, buradaki sorunları okuduktan sonra, bilemiyorum gerçekten? :44:
Etkilenebilirdim..
Annen ne diyor bu duruma? Gidelim desen gelir mi?
Niyetiniz ciddi, yakın zaman da söz-nişan gibi planlarınız varsa tanışmanız iyi olur. Bir sonraki aşama daha rahat geçer. Ama yoksa eğer, hiç anneni de bulaştırma derim.
:31:

bende eşimin annesiyle sözlenmeden önce tanışmıştım.aslında çok yanlış ben de tanışmak itemedim ama eşim çok bunaltmıştı beni o zamanlar annesi illa görücem görücem demiş.istemeye istemeye gittim sevdi beni begendi.ama evlendikten sonra bana ne dedi biliyomusun beğenmeseydim karşı çıkcaktım dedi pişkin pişkin.bi önceki gelinini beğenmemiş istememiş kıyameti koparmış ama nafile tabii.. Her neyse gitme tanışma erkekler anlamıyo bu işlerden herkes kendi bildiği işi yapsın.ne münasebet yengeler mengeler.evlendikten sonra yüzüne vurabilirler bunu da unutma :34:

bencde gitmeyin zaten annesi sizi görmüş yengelerinin görmesine ne gerek varki istemede sözde görsünler bakalım siz erkek arkadaşınızı kendi amcalarınızın yengenizin yanına götürün ne hissedecek arkadslara katılıyom gitmeyin :10:

ben olsam gitmezdim babam bilmeden gitmem açıkçası ha dışarda buluşulup birşeyler içmek neyse de ev ortamı bence olmaz

Bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim henüz madem yengeler seninle ve annenle tanışmak istiyor onlar sizin eve gelsin çay içmeye erkek tarafı olarak öncelikle kız tarafı olarak siz gitmeyin derim.

Babanı ezmiş olmazsın ama yerinde olsam gitmem.
Henüz arada bir ciddiyet yokken gereksiz samimiyete gerek yok.

Gerek yok lüzumsuz samimiyete.:31: Çok meraklıysalar istemeden sonra görürler.:12:

Bence gitme.:34:

bence gitmende hiçbir sakınca yok. Bir kere zaten anneler arkadaşmış yani kimsenin kimseyle ilk kez tanışması yada tanışmak için ayağına çağırması gibi bir durumda yok. Bilindik bir ortam olucak yani. :34: Ama senin gidesin yoksa o ayrı tabi ki :)

evlenene kadar bu görüşmeler ne kadar az olursa -kendi başına sen yalnızken yni- o kadar iyi olur sen iyi niyetle gidersin altında bişey ararlar gün gelir laf ederler hiç gereği yok zaten bnce insna acaba diye düşündüğü şeyi yapmaktansa yapmamalı :) babana olan saygın gerçekten çok hoş ezip geçmiş olmazsın annen tanıyor en azından kendi başına bişeyere de kalkışmıyrsun ama samimiyet sonradan lüzumsuz geliyor insana :51:

Bence bi sakıncası yok kadın kadına oturacaksınız sonuçta ve annende yanında olucak.Babanı karıştıracak bı durum yok fıkrımce,bı tanışma bi sohbet bundan ne çıkarki.

Ağırdan almakta fayda var bence

Ayni fikirdeyim...

Gitmemelisin, babani tabii ki de ezmis olursun... Tabii bu benim sahsi gorusum.
Top yerinde agirdir, sen kizsin, onlar senin ayagina gelecekler, sen onlarin ayagina gidecek degilsin!
Ne kadar yuz verirsen ilerde o kadar astarini isterler, tecrube konusuyor... :31:

canlarım öncelkle bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim:16::16:

ben olsam gitmezdim babam bilmeden gitmem açıkçası ha dışarda buluşulup birşeyler içmek neyse de ev ortamı bence olmaz

Bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim henüz madem yengeler seninle ve annenle tanışmak istiyor onlar sizin eve gelsin çay içmeye erkek tarafı olarak öncelikle kız tarafı olarak siz gitmeyin derim.

Babanı ezmiş olmazsın ama yerinde olsam gitmem.
Henüz arada bir ciddiyet yokken gereksiz samimiyete gerek yok.

bence gitmemelisin bende erkek arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine ailesiyle tanıştım ve daha o anda pişman oldum, kendi değerimden düşürmüş hissettim dünden razıymış gibi...
bi de bi şekilde babanın kulağına gitse ne hisseder bunu da göz önüne alarak karar verebilirsin

Gerek yok lüzumsuz samimiyete.:31: Çok meraklıysalar istemeden sonra görürler.:12:

Bence gitme.:34:

Canım babanı niye ezip geçesin habersiz nikah kıymayacaksın ya :)
Biraz utanabilir insan tabi bütün gözler üzerinde olacak eğer annen o kişileri tanıyorsa annenle gidebilirsiniz kadınlar günü tadında bişey olur :)
zaten babalar bu tür şeylerden son dakka haberdar olurlar. Sadece erkek arkadaşını değil ailesinide tanıman açından fırsat olur hatta. ama ciddi düşünmüyorsanız böyle birşeye hiç girme :)

yani haklısın aslında .tüm gözler senin üzerinde olacak..ama erkek arkadaşın da gelir ise en azından senin sıkıldığın yerlerde seni kurtarır ..lafı o alır ...ne bileyim destekçin olur diye düşünüyorum...

Bu babanla ilişkinin durumuna bağlı. Benim babam bilmek istemez, bilse de bilmezden gelir. Kendisi de söylerdi "Kızlar bu konuları anneleriyle halletmeli." diye. Ben de sevgilimin evine annesiyle tanışmak için gitmiştim, annem biliyordu ama babam bilmez mesela. Ama dediğim gibi bilmek de istemez zaten. Dolayısıyla onu ezip geçmiş sayılmam.

Ben anne olsam ben de kızımın/oğlumun sevgilisini tanımak isterim, merak ederim sanırım. Seni tanımak istemeleri çok doğal.

Bence sorun etme , annelerin tanışmasında ne sakınca olabilir ki ..

Yani babani ezmiş gibi olmazsin sonucta sadece tanismaya gideceksin arkadasinda dedigi gibi nikah kiymayacaksiniz ya :) ben olsam giderdim ne kadar utansam da :) ciddi dusunuyosaniz eninde sonunda olacak birsey bu :)

kayın valide adayın :1: seni çağırdığı için gitmen problem olmaz bence seni erkek arkadaşın çağırsaydı annesinin haberi olmasaydı gitme derdim ama zaten davet edilmişsin anladığım kadarıyla gün gibi bişey yapacaklar seni de bu vesileyle davet etmişler bunda babanın istemeyeceği vb. gibi bi durum yok git ve tadını çıkart bence

Bence gitme
Onlar seni istemeye gelince görürler, çok merak ediyorlarsa :6:

babanı ezmiş olmazsın bence, annen tanıyomuş ama düşünce şeklini de çok sevdim, takdir ettim söylemeden geçmiyim.

babani ezmekle ilgisi yok
git insanlar hakkinda ortam hakkinda fikrin olur
hem erkek ark ailesi ve akrabasi vs
utanacak birsey yok
ayrica gelin sifatiyla degil ogullarinin kiz ark sifatiyla gideceksiniz

Canlarım öncelikle bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim:16::16:

ÖNCELİKLE YANLIŞ ANLAMALARI DÜZELTEYİM ANNESİ İLE TANIŞIYORUZ TELEFONLADA KONUSUYORUZ.AMAÇ YENGELeRİ İLE TANIŞTIRMAK:10:Hem utanıyorum hem babama saygısızlık yapmış gbi düşünüyorum çünkü hani benim oraya gitmem demek abile rablalar yengeler ben sizin biricik yiyeğinizin kız arkadaşıyım bakalım beni begencekmisiniz:52::52::52::35::33:demek oluyor diyelimki gittim beni istemeye geldiklerinde hepsi beni tanıyor olacak ve canım babama sadece evet demek kalacak cunku ben dünden razı olacam ve benim ailem o cocugu oarada ilk defa görecek....bazı arkadaslarım dediği gbi k.v beni arsa cay koy biz geliyoz dese o zamn olur ama bu türlü olmaz diye düşünüyorum bide ciddiyet konusunda kısmet olursa yaza evlenmeyi düşüyoruz bebişler:16::16::16::16:

ÖNCELİKLE YANLIŞ ANLAMALARI DÜZELTEYİM ANNESİ İLE TANIŞIYORUZ TELEFONLADA KONUSUYORUZ.AMAÇ YENGELeRİ İLE TANIŞTIRMAK:10:Hem utanıyorum hem babama saygısızlık yapmış gbi düşünüyorum çünkü hani benim oraya gitmem demek abile rablalar yengeler ben sizin biricik yiyeğinizin kız arkadaşıyım bakalım beni begencekmisiniz:52::52::52::35::33:demek oluyor diyelimki gittim beni istemeye geldiklerinde hepsi beni tanıyor olacak ve canım babama sadece evet demek kalacak cunku ben dünden razı olacam ve benim ailem o cocugu oarada ilk defa görecek....bazı arkadaslarım dediği gbi k.v beni arsa cay koy biz geliyoz dese o zamn olur ama bu türlü olmaz diye düşünüyorum bide ciddiyet konusunda kısmet olursa yaza evlenmeyi düşüyoruz bebişler:16::16::16::16:

canım eğer yaza evlenmeyi düşünüyorsanız tanışabilirsin..iş ciddiye binmiş zaten..ve az da zaman var..bu yüzden tanışmanın bir sakıncası yok..utanmanı gerektiren bir şey yok..sonuçta o insanlarla eninde sonunda tanışacaksın..olsun bitsin bari bu tanışmada..

babana gelince de sen kötü bir şey yapmıyorsun ki..ne var bunda ..altı üstü bir tanışma..herkes var üstelik..

Back
X