Doğuma Hazırlık kızlar sizce bu pipimi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hahahahah hunharca güldüm
Pipi istiyorsan pipidir umarım.

asıl ben sizin bu hallerinize hunharca gülüyorum
Sen yanlış anladın beni, hemen her anne cinsiyetini merak eder de o kadarcık bebeğin pipisi görünmez ki kordondur o. Bir ihtimal araman komik geldi, zaten hamilelik başlı başına komikliklerle geçiyo.

evet sanırım yanlış anladım ama bebeğim küçük değil cnm 16 haftalık burda poposunu bize dönmüş iyice bakıldığında bacak arası yani

evet sanırım yanlış anladım ama bebeğim küçük değil cnm 16 haftalık burda poposunu bize dönmüş iyice bakıldığında bacak arası yani
ben tam olarak net seçemiyorum canım. doktorun da mı göremedi peki cinsiyetini? ama sen ne hissediyorsan odur cnım, anneler hissediyor bence yani

doktorum aslında erkeğe benzetti pipisi var dedi ama bazen kordonla falan karışıyor ya o yüzden acaba kordon olabilir mi diye sordum

Evet sanırım erkek canım büyük ihtimalle yukarıdaki kordon ama bacak arasında bir pipi gördüm sanki :))) çok tatlısın bu arada çok hoş yaa keyfim yerine geldi sayende :)

Hıı pardon poposunu dönmüş yazmışsın dikkat etmemişim canım pipi değildir o kordondur o kadar büyük pipisi olacağını sanmıyorum

sağol hepimizin inşallah merak işte çok farklı bişey meraketmeyen anne yok allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…