kızlar sizce bu pişmanlık mı?

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
48
Herkese hayırlı bayramlar..
Bu konumu anlamak için lütfen önceki konumu okuyun bayanlar.Linki : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/icimi-dokmeye-geldim.757443/

Kızlar bayramın ilk günü arkadaşlarımla geziyorduk. Eski sevgilimle karşılaştık .Yanımdaki arkadaşlarımda iki erkek ve bir kızdı. Herneyse karşılaştık ve tabiki konuşmadık.Ben çevirdim kafamı gittim.Dün gece ise bir mesaj : Çok pişmanım hergün içiyorum.Biliyorum sildin beni ama sensiz yapamıyorum..Nolursun konuş benimle..seni eski günlerimizi kokunu çok özledim.Arama yazma dedin ama dayanamıyorum.Dönüşü yok biliyorum.Seni görüyorum okulda bi kere öyle bir güldün ki dünyalar benim oldu.Buluşalım konuşalım diyeceğim ama yüzüne bakmaya yüzüm yok.Hergün dua ettim ediyorum sen iyi ol başka bişey istemem.Herün resimlerini resimlerimizi açıyorum saatlerce bakıyorum.Sigara üstüne sigara yakıyorum.Ben sana aşıktım hala öyle olsa da değişmez biliyorum ama yapamıyorum. Seninle yeniden imkansız sensiz imkansız.Uyuyamıyorum düzelsn demiyorum istemediğini biliyorum ama ben sana ihanet etmedim ben düşündüğün gibi biri değilim.Senden başkası olmaz sadece sen varsın sadece senn.. yazmış.Kızlar ne düşünmeliyim.Bu adam ciddi ciddi pişman mı sizce ?

pişman falan değil pişman olsa ne olucak ...sakın aklına bunları getirme hiç alakasız sebepten giden bu acıyıda göze almıştır bu acıyıda çeksin içsin yada ne yapıyorsa yapsın

pişman falan değil pişman olsa ne olucak ...sakın aklına bunları getirme hiç alakasız sebepten giden bu acıyıda göze almıştır bırak seni sebebsiz yere bırakan bu acıyıda çeksin içsin yada ne yapıyorsa yapsın
İçten bi şekilde pişman değil mi sizce? Muhtemelen bunları yazarkende sarhoştu.
Ne düşüneceğimi şaşırdım.

İçten bi şekilde pişman değil mi sizce? Muhtemelen bunları yazarkende sarhoştu.
Ne düşüneceğimi şaşırdım.

önceki konundan hatırlıyorum diyelim ki pişman ve sen inandın döndün ona ve şuna emin ol yine bırakıp gidicek yine sen acı çekiceksin o yüzden onu hayatından sil gitsin

önceki konundan hatırlıyorum diyelim ki pişman ve sen inandın döndün ona ve şuna emin ol yine bırakıp gidicek yine sen acı çekiceksin o yüzden onu hayatından sil gitsin
Dönmek yok aklmda.Çünkü unutamıyorum o sözlerini.Sebepsizce bitirişi hep aklımın bi köşesinde.3 ay sonra mı farkettin bunları dedim.Yüzyüze konuşalım lütfen dedi.Görüşmek istiyor muyum onu da bilmiyorum.Pişmanlığını görmek istiyorum aslında. Neden diye bağırmak istiyorum suratına.

Seni baskasiyla gorene kadar niye beklemis.gecsin bu ayaklari.pisman olan adam beklemezdi bunlari soylemek icin.inan sen onu bekliyosundur falan diye dusunmustur.hayatina devam ediyo olman rahatsiz etmistir onu.aklini karistirmasina izin verme.yok say

Bilmem, ben hakaretlerine, can acıtıcı sözlerine dair bir özür göremedim. Tekrar birlikte olursak ilgisi arttıracağına dair de emare göremedim, hep ben onu yapıyorum, ben bunu yapıyorum diye yazmış. "Seninle yeniden imkansız" yazısının ana fikri. Umarım her bozuk şeyi düzeltmeye çalışmak doğanızda yoktur, dönüp tekrar uğraşmakla vaktimi harcamazdım ben olsam.

Biz lafını hiç kullanmıyorsa, ya anlamını bilmiyor, ya da dönmeyeceğinize çok emin. Haddinden fazla aşırı pollyanna kafasıyla okusaydım bile, biz lafını kullansaydı en azından size mutlu geçen zamanlarınızın hatrına içinizden acaba demenizi anlayabilirdim. Bu haliyle ı-ıh.

Seni baskasiyla gorene kadar niye beklemis.gecsin bu ayaklari.pisman olan adam beklemezdi bunlari soylemek icin.inan sen onu bekliyosundur falan diye dusunmustur.hayatina devam ediyo olman rahatsiz etmistir onu.aklini karistirmasina izin verme.yok say
Ama hep gülerken görüyordu zaten.Neden şimdi dönüyor ? Sarhoştu bunun etkisi mi bilmiyorum. Aklımı karıştırdı.Görüşmek istiyor konuşmak istiyor ama bana bu fırsatı vermemişti.Bi yandan gitmek yüzüne bağırmak istiyorum herşeyi bi yandan da sana bir kez olsun samimice anlatmamış kendini o hakediyor mu diyorum

Ohh ne ala sıkıldıkça git özledikce gel.
Akli nerdeymis bitirirken.
Ben olsam görüşmem.bunun şerefine yakarim bir sigara yaninada kahve keyfini cikaririm pismanliginin.

Bilmem, ben hakaretlerine, can acıtıcı sözlerine dair bir özür göremedim. Tekrar birlikte olursak ilgisi arttıracağına dair de emare göremedim, hep ben onu yapıyorum, ben bunu yapıyorum diye yazmış. "Seninle yeniden imkansız" yazısının ana fikri. Umarım her bozuk şeyi düzeltmeye çalışmak doğanızda yoktur, dönüp tekrar uğraşmakla vaktimi harcamazdım ben olsam.

Biz lafını hiç kullanmıyorsa, ya anlamını bilmiyor, ya da dönmeyeceğinize çok emin. Haddinden fazla aşırı pollyanna kafasıyla okusaydım bile, biz lafını kullansaydı en azından size mutlu geçen zamanlarınızın hatrına içinizden acaba demenizi anlayabilirdim. Bu haliyle ı-ıh.
Eğer elle tutulur bi sebebi olsaydı ayrılığın tekrar denemek isterdim. Çünkü hatalar telafi edilirdi.Bi nedeni yokken ayrılmanın tekrar denendiğinde düzeleceğini sanmıyorum.
Benim takıldığım nokta bu adam yüzyüze gelmeyi hakediyor mu ?

Yaninda erkek arkadaslarini görmüs ya, dank etti
Heralde. Bosver düsünmeye degmez
Hep görüyordu arkadaşlarımı.Biri kuzenimdi zaten diğeri de arkadaşımın sevgilisiydi.Tanışmışlığı var aslında.
Ben onlarla görmenin dank ettireceğini düşünmüyorum. Çok içmiş belliydi .
Düşünmeyince de olmuyor.Yahu tam alıştım diyorum pat çıkıyor karşıma.

Ohh ne ala sıkıldıkça git özledikce gel.
Akli nerdeymis bitirirken.
Ben olsam görüşmem.bunun şerefine yakarim bir sigara yaninada kahve keyfini cikaririm pismanliginin.
Ben eğer buluşursak yüzüne kusacağım herşeyi.Bütün biriktirdiklerimi söyleyeceğim. Ama bu insan hakediyor mu bunu burda kararsızım..

Eğer elle tutulur bi sebebi olsaydı ayrılığın tekrar denemek isterdim. Çünkü hatalar telafi edilirdi.Bi nedeni yokken ayrılmanın tekrar denendiğinde düzeleceğini sanmıyorum.
Benim takıldığım nokta bu adam yüzyüze gelmeyi hakediyor mu ?

:KK43: İçinizde kalacaksa tekrar görüşün tabii ama siz lafını etmeden yaptıklarının bilincinde olarak özür dileyip dilememesine göre karar verin pişmanlığına. Konuşması da yazısı gibi sen yokken ben o kadar kötüyüm ki güzellemesi olursa, ilerde tekrar sebepsiz ayrıldığında kendinizi daha kötü hissedersiniz.

Bu arada sırf içinizdeki söylemediğiniz şeyleri söylemek için biraraya gelecekseniz, şimdiye kadar anlayamadığı şeyleri o an da anlamayacak. Sadece siz daha iyi hissedeceksiniz.

Dönmek yok aklmda.Çünkü unutamıyorum o sözlerini.Sebepsizce bitirişi hep aklımın bi köşesinde.3 ay sonra mı farkettin bunları dedim.Yüzyüze konuşalım lütfen dedi.Görüşmek istiyor muyum onu da bilmiyorum.Pişmanlığını görmek istiyorum aslında. Neden diye bağırmak istiyorum suratına.

bence ne git ne görüş sana bu ayrılık acısını sebebsiz yere yaşatan kişiye atıcagın adıma yazık değmez.pişmanlıgını yalan yada laf neyse demiş ve duymuşun demese ne fark eder ki sonuçta sen onun nasıl bir kraktere sahip olduğunu anlamış oldun

:KK43: İçinizde kalacaksa tekrar görüşün tabii ama siz lafını etmeden yaptıklarının bilincünde olarak özür dileyip dilememesine göre karar verin pişmanlığına. Konuşması da yazısı gibi sen yokken ben o kadar kötüyüm ki güzellemesi olursa, tekrar sebepsiz ayrıldığında kendinizi daha kötü hiseedersiniz.
çok kararsızım.Burdaki yorumlar ışığında karar vermek istiyorum.Siz daha tecrübelisiniz.

Ben eğer buluşursak yüzüne kusacağım herşeyi.Bütün biriktirdiklerimi söyleyeceğim. Ama bu insan hakediyor mu bunu burda kararsızım..

Bence siz hala seviyorsunuz hala devam etmek istiyorsunuz.
Görüşünce söyleyecekleriniz bir sey degistirmez ondan intikam almış olmazsiniz.
Ona en güzel cevabi reddederek verirsiniz.
Ama sizin hala umudunuz var...

bence ne git ne görüş sana bu ayrılık acısını sebebsiz yere yaşatan kişiye atıcagın adıma yazık değmez.pişmanlıgını yalan yada laf neyse demiş ve duymuşun demese ne fark eder ki sonuçta sen onun nasıl bir kraktere sahip olduğunu anlamış oldun
Bi yanımda o çok acıttı biraz da sen acıt.Onun gösteremediği erdemi göster en azından suratına söyle utansın diyor.İçim nasıl soğuyacak bilmiyorum

Bence siz hala seviyorsunuz hala devam etmek istiyorsunuz.
Görüşünce söyleyecekleriniz bir sey degistirmez ondan intikam almış olmazsiniz.
Ona en güzel cevabi reddederek verirsiniz.
Ama sizin hala umudunuz var...
Seviyor muyum evet hemde çok ama yakıştıramıyorum kendime bu sevgiyi.Geri dönmek istemiyorum çünkü çektiğim acıyı en iyi ben bilirim.
Ben sadece nedenini yüzüme söylesin istiyorum.

Seviyor muyum evet hemde çok ama yakıştıramıyorum kendime bu sevgiyi.Geri dönmek istemiyorum çünkü çektiğim acıyı en iyi ben bilirim.
Ben sadece nedenini yüzüme söylesin istiyorum.
ne değişecek ki.
ben olsam nedenini bile söylemesine fırsat vermezdim.
nedeninin hiç bir önemi yok benim için bitirdiyse bitirmiştir bana sormamıştır bitirirken
onca zaman o acıyı çektiysen şimdi nedenini söylese acın mı hafifleyecek.
olacakları da söyleyim size görüşeceksiniz size bir sürü neden üretecek sizi yumuşatacak
ve siz bir şansı hakediyor mu diye konu açacaksınız ve ona döneceksiniz sonra adam yine saçma salak nedensiz bitirecek.
işte o zaman iş işten geçecek...

Back
X