- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapı olarak mi benzettiniz yoksa bacak arasında çıkıntı gördünüz mü bende kıza benzettim yapı olarak sankiErkek erkeğe benziyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlk usg de bacak arasındaki çıkıntı kız bebeğe göre daha yukarıda gibi gördüm. Erkeğe benzıyor ama yanılma payım yüksek tabiYapı olarak mi benzettiniz yoksa bacak arasında çıkıntı gördünüz mü bende kıza benzettim yapı olarak sanki
ErkekkkSelam hanimlar arkadaşım bebeğinin cinsiyetini çok merak ediyor tahmini olan var mi?
Erkek bebeğe benziyor. Sağlıkla gelsin inşallahbana da tahminde bulunur musunuuuuzzz?Eki Görüntüle 2193152
Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bebeğin cinsiyeti erkekmis tahminleriniz dogru yani teşekkürler
Siz ne hissediyorsunuz?Eki Görüntüle 2196860 teyzoşlar bizede yorum yaparmısınız
Kız gönlümden geçende kız başından beri hissettiğimde kızSiz ne hissediyorsunuz?
Sızın bebegınızın cınsıyetınim ne olacagını merakla beklıyorum.baska bır topıngtede ne kadar kız ıstedıgınızı okumustum.doktorunuzun dedıgı cınsıyetmı yada gonlunuzdekı olan cınsıyetmi olacsk merakla beklıyorum.Bu arada sızın yazdıgınız yazıyı okuduktan sonra bende gunde bebegıme alı imram suresını okuyorum.. sunuda ekleyeyım ultrasyon resmıne gore bende bır kız bebege benzettım.inşallah hayırlı bır sekılde kavusursun.Eki Görüntüle 2196860 teyzoşlar bizede yorum yaparmısınız
Amin inşallah Rabbim tüm hamilelerin sizinde benimde gönlümüzden geçeni nasip eder inşallahSızın bebegınızın cınsıyetınim ne olacagını merakla beklıyorum.baska bır topıngtede ne kadar kız ıstedıgınızı okumustum.doktorunuzun dedıgı cınsıyetmı yada gonlunuzdekı olan cınsıyetmi olacsk merakla beklıyorum.Bu arada sızın yazdıgınız yazıyı okuduktan sonra bende gunde bebegıme alı imram suresını okuyorum.. sunuda ekleyeyım ultrasyon resmıne gore bende bır kız bebege benzettım.inşallah hayırlı bır sekılde kavusursun.
Canım sende mi kız bebek istiyosunSızın bebegınızın cınsıyetınim ne olacagını merakla beklıyorum.baska bır topıngtede ne kadar kız ıstedıgınızı okumustum.doktorunuzun dedıgı cınsıyetmı yada gonlunuzdekı olan cınsıyetmi olacsk merakla beklıyorum.Bu arada sızın yazdıgınız yazıyı okuduktan sonra bende gunde bebegıme alı imram suresını okuyorum.. sunuda ekleyeyım ultrasyon resmıne gore bende bır kız bebege benzettım.inşallah hayırlı bır sekılde kavusursun.
Bende erkek istiyorum eşimde çok erkek istiyor bende onun gönlündeki olsun istiyorum rabbim büyük önce sağlıklı olsun inşallah herkesin bebegiCanım sende mi kız bebek istiyosun
Canım ben de seninkini Kıza benzetiyorum ayrıca yarın kontrolün vardı dimi güzel haberlerini bekliyorum:)Eki Görüntüle 2196860 teyzoşlar bizede yorum yaparmısınız