Doğuma Hazırlık Kızlar sizce cinsiyet ne???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.076
133
35
Selam hanimlar arkadaşım bebeğinin cinsiyetini çok merak ediyor tahmini olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20180905-WA0003.webp
    IMG-20180905-WA0003.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 693
  • IMG-20180905-WA0002.webp
    IMG-20180905-WA0002.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 817
Kafa yapısı erkeğe benziyor. Skull teorisi diye bakarsanız erkeklerde alın düz çene yuvarlak, kızlarda alın yuvarlak ve çene yapısı sivri oluyor. Buna göre erkek diyorum öğrenince yazmayı unutmayın:KK200:

Eki Görüntüle 2196860 teyzoşlar bizede yorum yaparmısınız
Sızın bebegınızın cınsıyetınim ne olacagını merakla beklıyorum.baska bır topıngtede ne kadar kız ıstedıgınızı okumustum.doktorunuzun dedıgı cınsıyetmı yada gonlunuzdekı olan cınsıyetmi olacsk merakla beklıyorum.Bu arada sızın yazdıgınız yazıyı okuduktan sonra bende gunde bebegıme alı imram suresını okuyorum.. sunuda ekleyeyım ultrasyon resmıne gore bende bır kız bebege benzettım.inşallah hayırlı bır sekılde kavusursun.

Sızın bebegınızın cınsıyetınim ne olacagını merakla beklıyorum.baska bır topıngtede ne kadar kız ıstedıgınızı okumustum.doktorunuzun dedıgı cınsıyetmı yada gonlunuzdekı olan cınsıyetmi olacsk merakla beklıyorum.Bu arada sızın yazdıgınız yazıyı okuduktan sonra bende gunde bebegıme alı imram suresını okuyorum.. sunuda ekleyeyım ultrasyon resmıne gore bende bır kız bebege benzettım.inşallah hayırlı bır sekılde kavusursun.
Amin inşallah Rabbim tüm hamilelerin sizinde benimde gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah

Canım sende mi kız bebek istiyosun

Back
X