Doğuma Hazırlık Kızlar sizce cinsiyeti nedir ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Jaylah

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
743
844
53
32
Merhaba kızlar bu usg fotosu 7 haftalıkken , kese şekline göre yorum yapanları gördüm de ben de çok merak ettim . 2 hafta sonra 12 hafta olucam ve doktora gidicem o zaman bi tahminde bulunabilir doktor inşallah herşey yolundaysa, ama ondan önce sizin fikirlerinizi merak ettim.

Eklentiler

• 5334C91F-E934-4FC5-988B-74ED611AEA6E.webp
    5334C91F-E934-4FC5-988B-74ED611AEA6E.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 65
Bunun hakkında açılmış konu var ikra meyra nın konusu oraya sorun deriim 🤗

Kese şeklimiz bizimde böyle yassıydı oğlumuz olacak nasipse ☺️ Kızların yusyuvarlak oluyor sanırım

Bana da bakar mısınız 10+5 burada

Eklentiler

• IMG_20200427_222059.webp
    IMG_20200427_222059.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 41
Kese şeklimiz bizimde böyle yassıydı oğlumuz olacak nasipse ☺ Kızların yusyuvarlak oluyor sanırım
Cidden mi ben 8 haftalık hamileyim ve yusyuvarlak j
Kese bebegim kız mı olacak hemşire kan verirken benim içime kız dogdu dedi bu kadar tesadüf olabilir mi ya

Kese bebegim kız mı olacak hemşire kan verirken benim içime kız dogdu dedi bu kadar tesadüf olabilir mi ya
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ☺️ Önce sağlık ama ben de kız istiyorum 😍

Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ☺ Önce sağlık ama ben de kız istiyorum 😍
Ya bana fark etmez zaten ikisinden de yok bizde sonuçta ama eşim ilk günden beri ben erkek hissediyorum diyor ben ilk başta kız hissettim sonra namazda hayırlı bir evlat olsun diye dua ederken hiç aklımda olmadan agzımdan oglum kelimesi çıktı bende acaba dedim bakıcaz artık ne olacak acaba çok merak ediyorum ben kızı daha çok istiyorum o Bi gerçek eşim de oglana daha yönelik motorcu oldugundan olursa motor sürdürmeyi falan hayal ediyor ama farkında olmasa da kıza daha düşkün tam Bi kız babası

Bende böyle tahmin yürütüyordum ama hala cinsiyetimiz belli değil doktorlar tahminde bile bulunmuyor 12 haftalıkken küçük dedi 16 haftalıkken bebek yan durdu göstermedi 🤦‍♀️

Canım genelde kızların kesesi yusyuvarlak oluyor top gibi kaç sefer denk geldim. Allah gönlüne göre versin 💕

Merhaba kızlar bu usg fotosu 7 haftalıkken , kese şekline göre yorum yapanları gördüm de ben de çok merak ettim . 2 hafta sonra 12 hafta olucam ve doktora gidicem o zaman bi tahminde bulunabilir doktor inşallah herşey yolundaysa, ama ondan önce sizin fikirlerinizi merak ettim.
Bence kizz 😍

Back
X