Sordum ama cevap gelmedi kimseden kuzum ya o yüzden konu açmıştımBunun hakkında açılmış konu var ikra meyra nın konusu oraya sorun deriim
bende oyle duydumKese uzun muz gibi ama bu sefer de bebek sağda hani sağa yakın olursa bebek kız oluyodubeynimi yakıyo bu teoriler
Bunu ikra mayra kesin bilir nub teorisi başlığına yazınca bakıyorBana da bakar mısınız 10+5 burada
Cidden mi ben 8 haftalık hamileyim ve yusyuvarlak jKese şeklimiz bizimde böyle yassıydı oğlumuz olacak nasipse ☺ Kızların yusyuvarlak oluyor sanırım
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun daCidden mi ben 8 haftalık hamileyim ve yusyuvarlak j
Kese bebegim kız mı olacak hemşire kan verirken benim içime kız dogdu dedi bu kadar tesadüf olabilir mi ya
Ya bana fark etmez zaten ikisinden de yok bizde sonuçta ama eşim ilk günden beri ben erkek hissediyorum diyor ben ilk başta kız hissettim sonra namazda hayırlı bir evlat olsun diye dua ederken hiç aklımda olmadan agzımdan oglum kelimesi çıktı bende acaba dedim bakıcaz artık ne olacak acaba çok merak ediyorum ben kızı daha çok istiyorum o Bi gerçek eşim de oglana daha yönelik motorcu oldugundan olursa motor sürdürmeyi falan hayal ediyor ama farkında olmasa da kıza daha düşkün tam Bi kız babasıHayırlısı olsun sağlıklı olsun da ☺ Önce sağlık ama ben de kız istiyorum
Canım genelde kızların kesesi yusyuvarlak oluyor top gibi kaç sefer denk geldim. Allah gönlüne göre versinCidden mi ben 8 haftalık hamileyim ve yusyuvarlak j
Kese bebegim kız mı olacak hemşire kan verirken benim içime kız dogdu dedi bu kadar tesadüf olabilir mi ya
Amin olsun valla kız olsun kızlar daha hayırlı oluyor bereket hemCanım genelde kızların kesesi yusyuvarlak oluyor top gibi kaç sefer denk geldim. Allah gönlüne göre versin
Bence kizzMerhaba kızlar bu usg fotosu 7 haftalıkken , kese şekline göre yorum yapanları gördüm de ben de çok merak ettim . 2 hafta sonra 12 hafta olucam ve doktora gidicem o zaman bi tahminde bulunabilir doktor inşallah herşey yolundaysa, ama ondan önce sizin fikirlerinizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?