aslında okadar sinirleniyorumki bu duruma ama kimseye bişey diyemiosun.biz ailelerden ayrı şehirlerde yaşıyoruz.kayvmler bursalı.ayda 1 kere bursaya gideriz bütün aile orda çnkü.görümcemde öyle br insandrki diğer yazılarımdan da anlarsınız ne zman bursaya gtisem kayvalided kalıoruz gidince çogunlukla.nezaman bursaya gitsek görümcemin çocugu kv de.ben bütün günm evde geçio burda komsu dahil kimsem yok evde hapisim resmen küçük biyerde yaşıorum çıkıcak dolaşıcak biyer yok artı ulasımda yok zaten.bursaya gidince kendimi çarsısına zor atıyorum arkadaslarıma aileme falan gidiyorum.bazen çocugumu götüremicek yerler oluo mesela bırakıorum kv ye.ama göümcemin kızıda hep orda.biraz şımarık bir çocuk hep ilgi beklio dededen ve benm kızımda dedeyi çok sevio.adam ikisylede ilgilenemio haliyle.
demek istediğim kızmıyorum tabiki gidicek babannesi dedsi o ama en azından ben ayda bir geliorum oraya kaldıgım gün sayısı 5 6 gün ozaman en azından biraz daha dikkatlı dvransa yiğenim gelicek ona ilgi yogunlasıcak özlüolar zaten annemler deyipte bir kerede kzını yollma ya.yanlışmı düşünüorum acaba.
ama sadece ozaman değil kv ler nezaman bizi arasalar hep görümcemin kızı onlarda oluo sesi gelio.ya çocugun bi ailesi yok gibi.
görümce sıkıntılıdır biraz herseyi bahane eder yollar çocugu annesine
en ufak bir örnek bayramdan 15 gün önce 3 gün annemde kalmıs çocuk ondan sonrada 10 gün kendi kv side kalmıs ondan sonra bayram grmiş araya kendileri gitmişler kv sine 2.günü geldiler bizde bursada kv dedeyz.2.günü geldi çocugu bıraktı yne kv e hala orda çocuk.
sizce normalmi ya walla sinirleniorum.oraya gidiorum adamlar benm çocugumla dogru düzgün ilgilenmeiolar bile.
acaba sizce yanlışmı düşünüorum????
demek istediğim kızmıyorum tabiki gidicek babannesi dedsi o ama en azından ben ayda bir geliorum oraya kaldıgım gün sayısı 5 6 gün ozaman en azından biraz daha dikkatlı dvransa yiğenim gelicek ona ilgi yogunlasıcak özlüolar zaten annemler deyipte bir kerede kzını yollma ya.yanlışmı düşünüorum acaba.
ama sadece ozaman değil kv ler nezaman bizi arasalar hep görümcemin kızı onlarda oluo sesi gelio.ya çocugun bi ailesi yok gibi.
görümce sıkıntılıdır biraz herseyi bahane eder yollar çocugu annesine
en ufak bir örnek bayramdan 15 gün önce 3 gün annemde kalmıs çocuk ondan sonrada 10 gün kendi kv side kalmıs ondan sonra bayram grmiş araya kendileri gitmişler kv sine 2.günü geldiler bizde bursada kv dedeyz.2.günü geldi çocugu bıraktı yne kv e hala orda çocuk.
sizce normalmi ya walla sinirleniorum.oraya gidiorum adamlar benm çocugumla dogru düzgün ilgilenmeiolar bile.
acaba sizce yanlışmı düşünüorum????