kızlar sizce dogrumu?

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
aslında okadar sinirleniyorumki bu duruma ama kimseye bişey diyemiosun.biz ailelerden ayrı şehirlerde yaşıyoruz.kayvmler bursalı.ayda 1 kere bursaya gideriz bütün aile orda çnkü.görümcemde öyle br insandrki diğer yazılarımdan da anlarsınız ne zman bursaya gtisem kayvalided kalıoruz gidince çogunlukla.nezaman bursaya gitsek görümcemin çocugu kv de.ben bütün günm evde geçio burda komsu dahil kimsem yok evde hapisim resmen küçük biyerde yaşıorum çıkıcak dolaşıcak biyer yok artı ulasımda yok zaten.bursaya gidince kendimi çarsısına zor atıyorum arkadaslarıma aileme falan gidiyorum.bazen çocugumu götüremicek yerler oluo mesela bırakıorum kv ye.ama göümcemin kızıda hep orda.biraz şımarık bir çocuk hep ilgi beklio dededen ve benm kızımda dedeyi çok sevio.adam ikisylede ilgilenemio haliyle.

demek istediğim kızmıyorum tabiki gidicek babannesi dedsi o ama en azından ben ayda bir geliorum oraya kaldıgım gün sayısı 5 6 gün ozaman en azından biraz daha dikkatlı dvransa yiğenim gelicek ona ilgi yogunlasıcak özlüolar zaten annemler deyipte bir kerede kzını yollma ya.yanlışmı düşünüorum acaba.

ama sadece ozaman değil kv ler nezaman bizi arasalar hep görümcemin kızı onlarda oluo sesi gelio.ya çocugun bi ailesi yok gibi.
görümce sıkıntılıdır biraz herseyi bahane eder yollar çocugu annesine

en ufak bir örnek bayramdan 15 gün önce 3 gün annemde kalmıs çocuk ondan sonrada 10 gün kendi kv side kalmıs ondan sonra bayram grmiş araya kendileri gitmişler kv sine 2.günü geldiler bizde bursada kv dedeyz.2.günü geldi çocugu bıraktı yne kv e hala orda çocuk.

sizce normalmi ya walla sinirleniorum.oraya gidiorum adamlar benm çocugumla dogru düzgün ilgilenmeiolar bile.

acaba sizce yanlışmı düşünüorum????

Tabiki normal.. Haksızsınız..
Siz ayrı şehirde yaşıyorsunuz. Onlar belli ki gelip gidiyorlar birbirlerine..
Ne yani? Aman başka çocuk var deyip yollamayacak mı?

Kendimi onların yerine koydum da, babaannemle altlı üstlü oturuyoruz ve günün 15 saati oradayım..
Küçükken de öyleydim.. Orada kalırdım..
Halam-Amcam-Dayım geldiğinde neden gitmeyeyim ki?
Ne ayıp..

Bence bencillik yapıyorsunuz..

Tabiki normal.. Haksızsınız..
Siz ayrı şehirde yaşıyorsunuz. Onlar belli ki gelip gidiyorlar birbirlerine..
Ne yani? Aman başka çocuk var deyip yollamayacak mı?

Kendimi onların yerine koydum da, babaannemle altlı üstlü oturuyoruz ve günün 15 saati oradayım..
Küçükken de öyleydim.. Orada kalırdım..
Halam-Amcam-Dayım geldiğinde neden gitmeyeyim ki?
Ne ayıp..

Bence bencillik yapıyorsunuz..

benmki bencillik mi bilmiorum ama arkadasım ben o çocuga acıorum sadece hiçbir şekilde annesini aramıyor eve gitmek istemior.anne sevgisi yok hiç.hep babannede hep.sürekli babaennede kalıcaksa ben ne anladım böyle annelikten.insan hiçmi özlemez aramaz evladını napıo die.

benmki bencillik mi bilmiorum ama arkadasım ben o çocuga acıorum sadece hiçbir şekilde annesini aramıyor eve gitmek istemior.anne sevgisi yok hiç.hep babannede hep.sürekli babaennede kalıcaksa ben ne anladım böyle annelikten.insan hiçmi özlemez aramaz evladını napıo die.

Yazıda sizin çocukla ilgilenilmediğini vurguladığınız için ben bu yönden algılamamıştım..
Bu onların problemi..
Sanırım o çocuğa üzüldüğünüz için, ben geldiğimde getirmeyiversinler, benim çocukla ilgilenilmiyor dediniz?

Ayrıca; el yanında değil.
Bir sorun yok..
Bizler de babaannele anneannemizde içli dışlı büyüdük. Dediğim gibi, orada kaldım ben haftanın 3-4 günü..
Sıkıntı yok, annemi de seviyorum babamı da.. :)

Yazıda sizin çocukla ilgilenilmediğini vurguladığınız için ben bu yönden algılamamıştım..
Bu onların problemi..
Sanırım o çocuğa üzüldüğünüz için, ben geldiğimde getirmeyiversinler, benim çocukla ilgilenilmiyor dediniz?

Ayrıca; el yanında değil.
Bir sorun yok..
Bizler de babaannele anneannemizde içli dışlı büyüdük. Dediğim gibi, orada kaldım ben haftanın 3-4 günü..
Sıkıntı yok, annemi de seviyorum babamı da.. :)

benm için gelip gitmesinde bi sıkıntı yok olamazda.nasıl ben bırakıosam yeri geldiğinde elbet oda bırakıcak.annesi o sonucta.ama şöyle bi durum var o daha 3,5 yaşında benm kızım 16 aylık.bikaç kere kızıma bilmedende zarar verdi.çocuk aklı ermio onun.ama benm içimde rahat etmio işte.kv çok güzel ilgineio kızımla biliorum ama en azından ben 3 5 günlüğüne oraya geliorum o günlerde bari çok sık getrmesin.

haa bide çalışsa ok dicem ama inanın evleri uzak annesyle.sırf kendi rahat etsin die bırakıo.şimdiki bahaneside dğalgaz sistemleri açılmamıs o yüzden bırakcakmıs.bende daha kombileri açmadım evmde yeni yapılar şimdi gayet korumalı.h
herneyse diyeceğim o ki ne kadar kv güzel de baksa evdew küçük bir tane çocuk varken aklım arkada kalıo

Cocugumu kiskandiniz ?:9:Benimle ilgilenmiyorlar filan demissinizde sonunda..
Birazda karisik yazmissiniz.. Sanirim torun hep ananesinde cocuk memnun anane memnunsa siz neden rahatsiniz ?

Birazda karisik yazmissiniz.. Sanirim torun hep ananesinde cocuk memnun anane memnunsa siz neden rahatsiniz ?

cocugu kıskanmak mı??
çocugu kıskanmam söz konusu değil.

gayet açık yazdım herşeyi.

Çocuğa acısaydınız, haksızsın mesajından sonra değil konuyu açtığınızda belirtirdiniz bunu... Ha acıyor da olabilirsiniz.

Ama sizin derdiniz görümcenizin çocuğunun sürekli oluşu ve gittiğinizde sizin çocuğunuza daha fazla ilgi gösterilmemesi, bu yüzden de siz oraya gittiğinizde görümcenizin kendi çocuğunu daha seyrek göndermesini istiyorsunuz... Bu kısım daha ağır basıyor sizde...

Görümceniz çocuğunu sürekli bencilliğinden mi gönderiyor bilemem ama siz de bencillik ediyorsunuz... Buradan tablo böyle görünüyor.

Konuyu suan tekrar okudum tane tane ve tekrar yorumumu yapayim :1:
Simdi sanirim Torun hep ananede evet sizde ayda 1 kere gidiyorsunuz ve bi yerlere giderken cocugunuzuda kvnize birakiyorsunuz,
ama diger cocukta orda oldugundan icin rahat etmiyor sanirim cocugunuza birsey olacak diye yada ilgilenmeyecekler filan diye..
Bizde kucukken giderdik ananemlere hepimizle ilgilenirdi hicbirimizede birsey olmadi bence sorun etmeyin,gorumcenizin cocugu surekli yanlarinda oldugu icin daha icli disli huyunu suyunu bildiklerinden size sizin cocugunuzla ilgilenmiyormus gibi geliyor olabilir ama size oyle geliyordur neden ilgilenmesinler oda torun buda torun sizinki daha kucuk digeri daha aktif oldugundan yanasiyordur dedesine :)
Yani bosuna evham yapmayin kiskanclik kismini yanlis okumusum ama yinede bir kiskanclik var gibi onla ilgileniyorlar benimkiyle ilgilenmiyorlar filan gerek yok..Anane durumdan rahatsiz degilse sizinde rahatsiz olmaniza gerek yok bakiyorlarmis sonucta gerektiginde ikisinede :23:

bikerede su konusahibini anlayipta yorum yapin ya empati yapmak bu Kadar mi zor ??? saldirmak icin resmen yazhilanlarin icinden bazi kelime yada cümleleri cimbizla alip yükleniyorsunuz!! sinir oluyorum böyle yapanlara...

koskoca kadin neden kiskansin cocugu?
konusahibinin cocugu henüz Kücük kv ne kadarda iyi baksana cocuk cocuguna zarar verebilir diye korkuyor ne var Bunda?
ayricada konusahibi cok hakli bence madem cogu Zaman birlikteler konusahibi geldigindede hosgeldine gelip en fazla bi gün kalip gitsinler. konusahibi cocugu degil ama yegenden dolayi kendi cocugu babaanne dede ilgisini gerektigi ölcüde göremiyor bunu kiskanior bence ve haklida. kim isterki ayda bir gittigi yerde cocugunun itilip kakilmasini ve ayrica hasret kaldigi dede sevgisini görememesini? hadi bunlarida gectim konusahibi baska bir noktaya da deginmmis. aciyorum annesi hic ilgilenmiyor diyor simdi siz bunada ne var ki dersiniz ama öyle degil iste cocugun anneanneden cok anneye ihtiyaci var öyle bir gun orda birgun Burda kalacaksa niye dogurdun ki o Zaman ?

bikerede su konusahibini anlayipta yorum yapin ya empati yapmak bu Kadar mi zor ??? saldirmak icin resmen yazhilanlarin icinden bazi kelime yada cümleleri cimbizla alip yükleniyorsunuz!! sinir oluyorum böyle yapanlara...

konusahibinin cocugu henüz Kücük kv ne kadarda iyi baksana cocuk cocuguna zarar verebilir diye korkuyor ne var Bunda?
ayricada konusahibi cok hakli bence madem cogu Zaman birlikteler konusahibi geldigindede hosgeldine gelip en fazla bi gün kalip gitsinler. konusahibi cocugu degil ama yegenden dolayi kendi cocugu babaanne dede ilgisini gerektigi ölcüde göremiyor bunu kiskanior bence ve haklida. kim isterki ayda bir gittigi yerde cocugunun itilip kakilmasini ve ayrica hasret kaldigi dede sevgisini görememesini? hadi bunlarida gectim konusahibi baska bir noktaya da deginmmis. aciyorum annesi hic ilgilenmiyor diyor simdi siz bunada ne var ki dersiniz ama öyle degil iste cocugun anneanneden cok anneye ihtiyaci var öyle bir gun orda birgun Burda kalacaksa niye dogurdun ki o Zaman ?

Yukari kismi uzerime aliniyorum.. Yoruma degil konuya odaklanin.. Kimsenin kimseye saldirdigi yok ama siz suan saldirmis vaziyettesiniz,
polemige girmek istemiyorum mesajimada cevap vermeyin kadin cocugu kiskanmamis evet o kisimi yanlis okumusum ama yinede sonunda benim cocugumla ilgilenmiyor demis ortada bi cekememezlik var.. hadi by

Kimse saldırmıyor konuyu açan sormuş bencillik mi diye bizde fikrimizi söylüyoruz...

Bende sizin gibi yorumları beğenmeyip aksi düşüncede olanlara saldıranlara sinir oluyorum...

arkadasım çok tşk edeiyorum beni anladıgın için.
şimdi burda herkez sanki haftanın 5 günü götürüodur çocugunu ananeye babanneye kendide o gün senn o gün benm geziodur.
bırakmakta amac yok anlatabildmmi gezmeye gidiolar bırakıolar alışverişe gidio bırakıo hastneye gidio bırakıo.yok günü varmıs arkadaslarla bırakıo.
bence hiç normal olan durumlar değil bunlar.
ben her gittiğim yere çocugumu götrmeye çalışıorum ama benm de nefes almaya ihtiyacım var ayda 3 5 günde olsa gezmek nefes almk istiyorum çocugumu bırakıorum ama aklım hep orda kalıo.
ya allah aşkına böyle yapıkcasan nie dogurdun bu cocugu die osruorum kendi kendime bazen.
inan annesi gelince eve götrceğini anlıo sinir krizlerine girio cocuk.

arkadasım çok tşk edeiyorum beni anladıgın için.
şimdi burda herkez sanki haftanın 5 günü götürüodur çocugunu ananeye babanneye kendide o gün senn o gün benm geziodur.
bırakmakta amac yok anlatabildmmi gezmeye gidiolar bırakıolar alışverişe gidio bırakıo hastneye gidio bırakıo.yok günü varmıs arkadaslarla bırakıo.
bence hiç normal olan durumlar değil bunlar.
ben her gittiğim yere çocugumu götrmeye çalışıorum ama benm de nefes almaya ihtiyacım var ayda 3 5 günde olsa gezmek nefes almk istiyorum çocugumu bırakıorum ama aklım hep orda kalıo.
ya allah aşkına böyle yapıkcasan nie dogurdun bu cocugu die osruorum kendi kendime bazen.
inan annesi gelince eve götrceğini anlıo sinir krizlerine girio cocuk.

size normal gelmeyebilir,evet normalde değil zaten ama sizin bu kadar takılmanız gereken bi sorun değil bence bu.madem aklınız evde kalıyo bebeğinizi bıraktığınızda, bırakmayın o zaman.gezmek aklınızın çocuğunuzda kalmasından önemli değil heralde.
bırakıyosanız aklınız kalmasın,aklınız kalıcaksa bırakmayın.işte çözüm.

size normal gelmeyebilir,evet normalde değil zaten ama sizin bu kadar takılmanız gereken bi sorun değil bence bu.madem aklınız evde kalıyo bebeğinizi bıraktığınızda, bırakmayın o zaman.gezmek aklınızın çocuğunuzda kalmasından önemli değil heralde.
bırakıyosanız aklınız kalmasın,aklınız kalıcaksa bırakmayın.işte çözüm.

bırakmayın diosunuzda mecburi durum olunca ne yapabilirm.birde bir insanın hiçmi nefes almaya ihtiyacı yok.kimse benm durumumu bilemedği için bunu söylemek çok bast geleblir bazılarına.ama inanın burda sadece markete çıkabiliorum kızımı dolastırıorum.karşı komsum var ama tanımıorum bile.herkez çalışıo sitede.HER ALLAHIN günü evdeym ancak hafta sonları çıkıtouz işte eşimle.ulaşım yok hiçbir imkan yok.bi çarsısı var oda nereye kadar.ben de oraya gidince 2 3 saat de olsa bi nefes almak istiyorum ne bilim bakıma gidiorum kuaföre gidiorum vs.

neyse böyle düşünmeniz normal kimse bilemez sonucta.

bırakmayın diosunuzda mecburi durum olunca ne yapabilirm.birde bir insanın hiçmi nefes almaya ihtiyacı yok.kimse benm durumumu bilemedği için bunu söylemek çok bast geleblir bazılarına.ama inanın burda sadece markete çıkabiliorum kızımı dolastırıorum.karşı komsum var ama tanımıorum bile.herkez çalışıo sitede.HER ALLAHIN günü evdeym ancak hafta sonları çıkıtouz işte eşimle.ulaşım yok hiçbir imkan yok.bi çarsısı var oda nereye kadar.ben de oraya gidince 2 3 saat de olsa bi nefes almak istiyorum ne bilim bakıma gidiorum kuaföre gidiorum vs.

neyse böyle düşünmeniz normal kimse bilemez sonucta.

kimse bilemez demişsinizde bebeği olan çoğu kişi yaşıyo zaten bunu.kuaförüne gezmesine kocasıyla 1 saat dışarı çıkmasına fırsatı olmuyo.bende yaşadım hala yaşıyorum.ama söylemeye çalıştığım madem ortamdan rahatsız oluyosunuz elinizden gelende yok(hayır annene kızını bırakmicaksın biz gelince diyemeyeceğine göre,hakkınızda yok zaten böyle bişeye) NEFES ALMAK için başka bi yol bulun.ben kuaföre falan giderken eşime bırakıyorum hala(3 yaşında ve babaanneyle yaşıyoruz)anlatabildimmi?

Son düzenleme:
kimse bilemez demişsinizde bebeği olan çoğu kişi yaşıyo zaten bunu.kuaförüne gezmesine kocasıyla 1 saat dışarı çıkmasına fırsatı olmuyo.bende yaşadım hala yaşıyorum.ama söylemeye çalıştığım madem ortamdan rahatsız oluyosunuz elinizden gelende yok(hayır annene kızını bırakmicaksın biz gelince diyemeyeceğine göre,hakkınızda yok zaten böyle bişeye) NEFES ALMAK için başka bi yol bulun.ben kuaföre falan giderken eşime bırakıyorum hala(3 yaşında ve babaanneyle yaşıyoruz)anlatabildimmi?

neyse kimse kimsenin ailesinin içini bilemez o yüzden bişey demek istemiyorum.
saygılar...

Torun memnun, anne memnun, anneanne memnun size pek laf düşmüyor sanki :)

Bende hep anneannemdeydim küçükken aynı şekilde kuzenlerimde ordaydı ama hiçbirimize birşey olmadı çok şükür bu yaşa geldik. Siz bence evham yapıyorsunuz görümcenizin çocuğu sizin çocuğunuza birşey yapacak değil ya. Sonuçta kadının annesinin evi istediği zaman bırakır çocuğunu. Bundan rahatsız olmaz bence hiç doğru değil.

peki arkadaslar hepiiniz aynı fikirdesiniz ben yanlışım biraz anlayış beklediğim için sanırım bencilim...

Back
X