kizlar sizce dogrumu...

hayat masal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
175
317
18
31
Slm kizlAr direk konuyu anlatayim ben evli 1 kiz cocugu sahibi biriyim almanyadayim esim insaat iscisi burda bi cok gurbetci insaatta calisiyor ...esimin bi ortağı var bizim üst kata yerlesti ama turkiyede evlendi esini bi türlü getiremedi bi çocuğu oldu hala getiremedi belki isine gelmedi neyse bu adam karisini aldatiyor içki pislik her sey bunda var belki bilen bilir burda is yemegide kocamla gonderiyorum çünkü aksam 7 ye kadar calisiyorlar ben cantaya her zaman fazladan yemek koyuyorum bi cok kiside böyle yapar bazılarinin ailesi burda olmadigi ve yemek götürme gibi bi durumlari olmadigindan gondeririz iki kasık çatal falan ben sanki hayır islemiyorumda günah islemis gibi hissediyorum kendime bazen de esime kızıyorum böyle pis bi adama yemek doldurmam dostu alman bi zahmet yapsin göndersin esim de zaten dolduruyorsun ne olacak diye bilmiyorum bazende diyorum kızımın sadakasi olsun böyle pis bi adama sadaka gecermi sizce ....

Sadece sanane diyorum aldatıyorsa.
Yemek vermenin nesi günah ya, boşver onun günahı kendi günahı.
Yapmak zorunda değilsin istemezsen yapma, ama bunun günahla ne alakası var.

Hayır geçmez böylesine ama veren el alan elden üstündür.boşverin kendi pisliginde boğulur bir gün.

Sadece sanane diyorum aldatıyorsa.
Yemek vermenin nesi günah ya, boşver onun günahı kendi günahı.
Yapmak zorunda değilsin istemezsen yapma, ama bunun günahla ne alakası var.
Sanirim sen evli degilsin yada kadın halinden anlamiyorsun benim aldatiyor demem turkiyedeki kadina icim el vermiyo hic gormedim ama hi. Bir kadin aldatilmYi hak etmiyo zaten onun disinda ne hali varss görsün

Şimdi Türkçe, imla falan diyeceğim Almanyada yaşıyorum diyeceksiniz. O yüzden susayım bari.

Adamın karısını aldatması, içki içiyor olması sizi ilgilendirmez. Hataysa da onun günahsa da onun. Siz kendi günahınıza sevabınıza bakın.

Hayır geçmez böylesine ama veren el alan elden üstündür.boşverin kendi pisliginde boğulur bir gün.
Insallah aklim bazen hep turkiyedeki kadinDa oluyo evlendi cocuk yaptı kadini köşeye attı kadin orda cocukla uğraşırken adam. Burda günü gün ediyo bu tip durumlara sahit olmakta ne zormus

Back
X