Kızlar sizce gebe kalabilir miyim?

kubraasafak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
27
6
1
26
Kızlar yumurtlama günüme 8 gün var eşimle korunmasız ilişkiye girdik ve iki kez içime boşaldı. Sizce gebe kalabilir miyim çok istiyorum

gun asiri iliskiye gir cnm .. sana tavsiyem ben yapiyordm iliskiden sonra hemen ayaga kalkmiyordum popo bolgene bir yastik koy havaya kaldir oyle bir onbes yirmi dak dur ..

Kızlar yumurtlama günüme 8 gün var eşimle korunmasız ilişkiye girdik ve iki kez içime boşaldı. Sizce gebe kalabilir miyim çok istiyorum
İnşallah olursun Allah hayırlısıyla nasip etsin. Senin canını sıkmak istemem Allah bilir tabi ama fikrin olsun diye söylüyorum yumurtlamadan önceki 8 gün biyolojik olarak biraz düşük ihtimal canım. Ovülasyon testi istersen alabilirsin o yumurtlama gününü gösteriyor. Normalde 14. Gün yumurtlama olur ya genelde benim mesela 11. gün olmuştu. O günü ve bir gün sonrasını değerlendirirsen ihtimalin artabilir en kısa zamanda kucağına alırsın umarım

gun asiri iliskiye gir cnm .. sana tavsiyem ben yapiyordm iliskiden sonra hemen ayaga kalkmiyordum popo bolgene bir yastik koy havaya kaldir oyle bir onbes yirmi dak dur ..
2-3 dk öyle yaptım, 10 aydır evliyim çocuk çok istiyorum artık hastaneye vs de gitmedim hiç kendim doğal yollarla denemek istiyorum öncesinde

Haklısınız ben de bu yüzden buraya danışmak istedim tabi Rabbim ol derse olur, sadece bilgilenmek ve yardım almak istiyorumyumurtlama gününde deneyeyim inşallah olur çok istiyorum Allah isteyen herkese versin inşallah amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin gibi böyle güzel temiz kalpli insanlardan

yumurtlama zamanı girmen lazım cnm bi sperm 8 qün hayatta yasayamaz max ihtimal 3 qün o da max max yani , qün asırı olman lazım o qünden sonra bi da olmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…