Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5 dakika içinde çıktıSilik bir şekilde gözüküyor ilk dakikalarda mi çıktı bu cizgi bence var gebelik
Bence gebelik var kan testi yaptırın istersenizEvet 5 dakika içinde çıktı
Teşekkur ederim inşallahBence gebelik var kan testi yaptırın isterseniz
Bennde gördüm umarım vardır ve sağlıklı bir şekilde doğarKızlar reglime bir hafta var dün test yaptım hayalet çizgi çıktı gibi hatta buraya da atmistim yorumlarınızı almak için bugün yine yaptım sizce gebelik var mi bakar mısınız kan vermeye gitmeli miyim
Teşekkür ederim inşallah biraz daha bekleyip cuma günü kan vereceğim garanti olsun diye bekleyeyim diyorum birazBennde gördüm umarım vardır ve sağlıklı bir şekilde doğar![]()
Bence de var canım hayırlısı olsun inşallahTeşekkur ederim inşallah
Kac gun gecti adetiniz acabaKızlar reglime bir hafta var dün test yaptım hayalet çizgi çıktı gibi hatta buraya da atmistim yorumlarınızı almak için bugün yine yaptım sizce gebelik var mi bakar mısınız kan vermeye gitmeli miyim
Adet olmama 5 gün falan varKac gun gecti adetiniz acaba
Bende çok silik çizgiyle öğrenmiştim değerim 25di aynı gün kan vermiştim. Daha sonra testle gün gün takip ettim bazen koyulaşma olmuyordu çok korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş çünkü değerler 2 güne bir katlanıyorBu sabah da test yaptım belki daha koyu çizgi olur diye ama yine dunkuyle aynı galiba
Çok teşekkür ederim.Bende çok silik çizgiyle öğrenmiştim değerim 25di aynı gün kan vermiştim. Daha sonra testle gün gün takip ettim bazen koyulaşma olmuyordu çok korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş çünkü değerler 2 güne bir katlanıyoro yüzden takma koyulaşacak 1-2 güne
![]()
Korkunu çok iyi anlıyorum ama hep pozitif düşün Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlenÇok teşekkür ederim.Bende kan vermek için cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum en azından beklenen adet günü gelsin, eğer gebelik varsa değer de biraz yüksek çıksın diye. ama beklemek çok zormuş
İnsallah dediğiniz gibi olur
erkenden sevinip sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Evet haklısınız söyledikleriniz beni biraz rahatlattı çok teşekkürlerKorkunu çok iyi anlıyorum ama hep pozitif düşün Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlenBenim bi ara testim koyulaşmışken silikleşti ama kanda değerim artmıştı bazen testlerin hassasiyeti farklı olabiliyor çok takmamak lazım
![]()