Kizlar sizce gebelik var mı?

U1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
106
13
48
Kızlar reglime bir hafta var dün test yaptım hayalet çizgi çıktı gibi hatta buraya da atmistim yorumlarınızı almak için bugün yine yaptım sizce gebelik var mi bakar mısınız kan vermeye gitmeli miyim

Kızlar reglime bir hafta var dün test yaptım hayalet çizgi çıktı gibi hatta buraya da atmistim yorumlarınızı almak için bugün yine yaptım sizce gebelik var mi bakar mısınız kan vermeye gitmeli miyim
Bennde gördüm umarım vardır ve sağlıklı bir şekilde doğar

Kac gun gecti adetiniz acaba

Bu sabah da test yaptım belki daha koyu çizgi olur diye ama yine dunkuyle aynı galiba

Eklentiler

• IMG_20220227_082954.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 91
Bu sabah da test yaptım belki daha koyu çizgi olur diye ama yine dunkuyle aynı galiba
Bende çok silik çizgiyle öğrenmiştim değerim 25di aynı gün kan vermiştim. Daha sonra testle gün gün takip ettim bazen koyulaşma olmuyordu çok korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş çünkü değerler 2 güne bir katlanıyor o yüzden takma koyulaşacak 1-2 güne

Çok teşekkür ederim. Bende kan vermek için cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum en azından beklenen adet günü gelsin, eğer gebelik varsa değer de biraz yüksek çıksın diye. ama beklemek çok zormuş İnsallah dediğiniz gibi olur erkenden sevinip sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Korkunu çok iyi anlıyorum ama hep pozitif düşün Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen Benim bi ara testim koyulaşmışken silikleşti ama kanda değerim artmıştı bazen testlerin hassasiyeti farklı olabiliyor çok takmamak lazım

Evet haklısınız söyledikleriniz beni biraz rahatlattı çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…