Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası neydipcos var ve 50 gündür adet olmuyorum
Nimo diye bir markaTestinizin markası neydi
NimoNimı diye bir marka
NimoNimı diye bir marka
Çok silik çıktığı için tedirgin oldum nimo diye bir markaHamilesiniz bence test artmed değilse
Bence başka bir markayla daha test yapınNimo
Çok silik çıktığı için tedirgin oldum nimo diye bir marka
pcos var ve 50 gündür adet olmuyorum
İnşallah hamileyizdirEki Görüntüle 3585106
Nimo testlerin şeklini mi değiştirdiler ya c ve t kısmına bakın ikiside aynı marka ama böyle değişik biçimleri neden acaba benimde silik çıktı adetim gecikti daha kan vermedim yarın erken gebelik testi alıp yapıcam
Akşam kan vereceğim bakalımBence başka bir markayla daha test yapın
kan verdiniz mi? sonuç ne acabaAkşam kan vereceğim bakalım![]()
Verdim 2.17 çıktı ortada bir değer ne var ne yok doktor 2 gün sonra tekrar ver dedikan verdiniz mi? sonuç ne acaba
sizinle aynı durumda olduğum için merak edip sormuştum. umarım gönlünüze göre olurVerdim 2.17 çıktı ortada bir değer ne var ne yok doktor 2 gün sonra tekrar ver dedi
Siz kan verdiniz mi inşallah gönlümüzdeki nasip olursizinle aynı durumda olduğum için merak edip sormuştum. umarım gönlünüze göre olur![]()
Siz kan verdiniz mi inşallah gönlümüzdeki nasip olur![]()
Siz bugün kan verdiniz mi yarın mı vereceksinizVerdim 2.17 çıktı ortada bir değer ne var ne yok doktor 2 gün sonra tekrar ver dedi
Kimyasal gebelik adet söktürücü ilaç kullanıyorumSiz bugün kan verdiniz mi yarın mı vereceksiniz