Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgiyi göremedin mi canımCanım kırılmanı istemem ama malesef
ama çok dikkatli bakınca var sanki
Adetim geçeli 2 gün oldu canımçizgi göremedim ben belki fotodandır. bi şüphen varsa kan ver kesin çıkar...ama tavsiyem adetinin geçmesini beklemen..senin için hayırlısı olsun
5 dakika geçmeden çıktı canımKaç dakika sonra çıktı bu çizgi 5 dakikayı geçtiyse pek dikkate alma derim
o zaman hiç bekleme direk kan veremeye git :)Adetim geçeli 2 gün oldu canım
Benim adet günüm 3 liralık testte çıkmıştı istersen bide onda dene canım erken gebelik testi ucuzlardan daha adi çünkü5 dakika geçmeden çıktı canım
evet varrrrrrrrrrrrrrr çok yeni galiba :)[/QUOTE
Ben elimde baya baya görüyorum canım ama foto çekerken çok çıkmıyor varsada eğer çok yeni adet tarihim geçeli 2 gün oldu 1 nisandı adet tarihim
Öyle mi düşünüyorsun canım 20 tl verdim bi de bi de onunla da denerimBenim adet günüm 3 liralık testte çıkmıştı istersen bide onda dene canım erken gebelik testi ucuzlardan daha adi çünkü
Teşekkür ederim canım inşallah yanılmıyoruzdur çok bekledim bugünüHemen kan ver derim :) ben çizgiyi gördüm
Aynısından bende aldım ucuz testlerde net çıkan çizgi bunda zar zor gözüktü yalan yanı erken dedikleri bence ucuzundan dene canımÖyle mi düşünüyorsun canım 20 tl verdim bi de bi de onunla da denerim
Bende cizgiyi gördüm daha cok yeni.. 2Gün sonra tekrarlarsan koyulastigini gorursun :) hayirlii olsunnÖyle mi düşünüyorsun canım 20 tl verdim bi de bi de onunla da denerim
Yarın gitmeyi düşünüyoru. Ama korkuyorum işteo zaman hiç bekleme direk kan veremeye git :)
Sağol canım :) inşallah test beni yanıltmaz korkuyorum 2 gün sonra veya yarın doktora gidersem o zaman anlaşılacakBende cizgiyi gördüm daha cok yeni.. 2Gün sonra tekrarlarsan koyulastigini gorursun :) hayirlii olsunn