Kimse yok muuuuuKızlar adetime 7 gün kaldı ve ara ara göğüs ucumda sızlama karnımda kramp bel ağrım baş ağrım ve sivilcelenmem var yumurtlamadan 10 11 gün falan geçti test yapıyorum dün ve bugün çıplak gözle çok çok çok dikkatli bakınca çizgiyi görebildim ama 130 saat oldu gitti sanırım karartma yaptım sizce 7 gün öncesinde böyle çıkması normsl mi çizgiyi ben dışında gören var mı? Yarın sabah tekrar denesem ilk idrarla kesinleşir mi test markası bebe time
Kızlar cevap verir misiniz yasKimse yok muuuuu
Sabah ilk idrarla dene sen, ilişki üzerinden 10gun geçtikten sonra, gebelik oluşmaya basladiysa eğer erken gebelik testinde görünmeye başlayabilir
Kuruma olabilir mi sabah 9 da yapmıştım marka bebe time çıplak gözle pek belli olmuyor ama karartmada böyle adetime 6 7 gün falan varEki Görüntüle 3589833
Sabah yaptığım test yumurtlamadan 12 gün geçti
Kimse yok mu...Kuruma olabilir mi sabah 9 da yapmıştım marka bebe time çıplak gözle pek belli olmuyor ama karartmada böyle adetime 6 7 gün falan var
....Eki Görüntüle 3589833
Sabah yaptığım test yumurtlamadan 12 gün geçti
Başka bir test alıp deneyin hafif bir çizgi var sanki ya da kan verebilirsiniz o daha kesin sonuç veriyorKimse yok mu...
Teşekkür ederim, adetime 6 gün var kanda çıkar mı kiBaşka bir test alıp deneyin hafif bir çizgi var sanki ya da kan verebilirsiniz o daha kesin sonuç veriyor
ÇıkarTeşekkür ederim, adetime 6 gün var kanda çıkar mı ki
Kan testi idrara göre daha kesin sonuç verir çünkü hamilelik hormonu önce kanda sonra idrarda belirginleşir ama tavsiyem adet tarihinizi bekleyip o tarihlere yakın test yapmak. Yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse henüz idrarda belli olmayabilir.Teşekkür ederim, adetime 6 gün var kanda çıkar mı ki
Hamile değilim :)Kan testi idrara göre daha kesin sonuç verir çünkü hamilelik hormonu önce kanda sonra idrarda belirginleşir ama tavsiyem adet tarihinizi bekleyip o tarihlere yakın test yapmak. Yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse henüz idrarda belli olmayabilir.
Umarım testiniz olumlu sonuçlanmıştır
Kan testi idrara göre daha kesin sonuç verir çünkü hamilelik hormonu önce kanda sonra idrarda belirginleşir ama tavsiyem adet tarihinizi bekleyip o tarihlere yakın test yapmak. Yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse henüz idrarda belli olmayabilir.Teşekkür ederim, adetime 6 gün var kanda çıkar mı ki
Nasip deyip stres yapmayın herşeyin gerçekten vakti olduğuna inanırım ben sizde zamanı değilmiş demekki deyip akışına bırakın :)Hamile değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?