Kızlar sizce hamile olabilir miyim acil lütfen

asdfgh_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
145
17
13
20
Kızlar adetime 7 gün kaldı ve ara ara göğüs ucumda sızlama karnımda kramp bel ağrım baş ağrım ve sivilcelenmem var yumurtlamadan 10 11 gün falan geçti test yapıyorum dün ve bugün çıplak gözle çok çok çok dikkatli bakınca çizgiyi görebildim ama 130 saat oldu gitti sanırım karartma yaptım sizce 7 gün öncesinde böyle çıkması normsl mi çizgiyi ben dışında gören var mı? Yarın sabah tekrar denesem ilk idrarla kesinleşir mi test markası bebe time

Eklentiler

• IMG_9333.webp
    IMG_9333.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 236
  • IMG_9334.webp
    IMG_9334.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 234
Kızlar adetime 7 gün kaldı ve ara ara göğüs ucumda sızlama karnımda kramp bel ağrım baş ağrım ve sivilcelenmem var yumurtlamadan 10 11 gün falan geçti test yapıyorum dün ve bugün çıplak gözle çok çok çok dikkatli bakınca çizgiyi görebildim ama 130 saat oldu gitti sanırım karartma yaptım sizce 7 gün öncesinde böyle çıkması normsl mi çizgiyi ben dışında gören var mı? Yarın sabah tekrar denesem ilk idrarla kesinleşir mi test markası bebe time
Kimse yok muuuuu

Sabah ilk idrarla dene sen, ilişki üzerinden 10gun geçtikten sonra, gebelik oluşmaya basladiysa eğer erken gebelik testinde görünmeye başlayabilir

Teşekkür ederim, adetime 6 gün var kanda çıkar mı ki
Kan testi idrara göre daha kesin sonuç verir çünkü hamilelik hormonu önce kanda sonra idrarda belirginleşir ama tavsiyem adet tarihinizi bekleyip o tarihlere yakın test yapmak. Yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse henüz idrarda belli olmayabilir.
Umarım testiniz olumlu sonuçlanmıştır🤗

Kan testi idrara göre daha kesin sonuç verir çünkü hamilelik hormonu önce kanda sonra idrarda belirginleşir ama tavsiyem adet tarihinizi bekleyip o tarihlere yakın test yapmak. Yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse henüz idrarda belli olmayabilir.
Hamile değilim :)

Teşekkür ederim, adetime 6 gün var kanda çıkar mı ki
Hamile değilim :)
Nasip deyip stres yapmayın herşeyin gerçekten vakti olduğuna inanırım ben sizde zamanı değilmiş demekki deyip akışına bırakın :)

Back
X