kızlar sizce hamile olma olasılığım ne?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Adetim bir hafta geçti bugün test yaptım ikinci çizgi çook silikti ama gördüm yani hayali felan değil . Sizce bir hafta geçmesine rağmen neden net bir çizgi yoktu:deli:

Geç döllenme olabilir kan testi yaptır canim

Canım geç yumurtlamışsındır ve dolayısıyla geç döllenmiştir ama bence testi tekrarla yine silik çıkarsa 3-5 gün sonra tekrar test yap hamileysen çizgi koyulaşacaktır

Hayırlı olsun canım darısı bize ibşallah.Korunmayı bıraktığıntan kaç gün sonra silik çıktı.

Hayirli olsun canim insallah en kisa zamanda keseyide bebeginide gorursun:)
Çok saol canım inş. Aile hekimimiz 15 gün sonra kadın doğumcuna gidebilirsin dedi. Bakalım bekliyoruz heyecanla :21: Benim ikinci olacak inşallah ama bu duygu ikincide olsa değişmiyor Rabbim isteyen herkese versin :dua:

Hayırlı olsun canım darısı bize ibşallah.Korunmayı bıraktığıntan kaç gün sonra silik çıktı.
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza. Adetim bitti bir hafta sonra korunmayı bıraktık. Sonrasında gelen adetim 7 gün geçince idrar testi yaptım Ve ikinci çizgi silik çıktı

merhaba kızlar, benim bu ay yumurtlama tarihimden sonra aşırı göğüs şişliğim oldu. regl günüm yarın. 4 gün önce idrar testi yaptım negatifti. dün ve bugün açık kahverengi çok az akıntım oldu. şimdide kasıklarımda ağrı var. Sizce bu gebelik mi yoksa regl belirtileri midir? bu ay da tutturamadık sanırım :(

Kızlar çok kötüyüm ya Az önce tuvalete girdim peçeteye pembe renkte kan geldi şiddetli kasık ağrım var. Daha çok küçük ya düşerse çok korkuyorum :KK17:

Back
X