- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Adetim bir hafta geçti bugün test yaptım ikinci çizgi çook silikti ama gördüm yani hayali felan değil . Sizce bir hafta geçmesine rağmen neden net bir çizgi yoktu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 3 gün sonra tekrar yapsam net sonuç alır mıyım ki? kan testi için şuan gidememGeç döllenme olabilir kan testi yaptır canim
2 3 gün sonra tekrar yapsam net sonuç alır mıyım ki? kan testi için şuan gidemem
cizgiyi gorduysen yuksek ihtimalle hamilesin bi kan ver netlesr canim ustelik bir hafat gecmis hayirlisi olsunAdetim bir hafta geçti bugün test yaptım ikinci çizgi çook silikti ama gördüm yani hayali felan değil . Sizce bir hafta geçmesine rağmen neden net bir çizgi yoktu![]()
Hayirli olsun sonucun kac cikti canimKızlar 1 hafta önce kan testi yaptırdım. Sonuç 5 haftalık hamileyim![]()
678.10Hayirli olsun sonucun kac cikti canim
Teşekkür ederim bu aradaHayirli olsun sonucun kac cikti canim
Maasallah canimm adetten oncemi yaptirdin sonrami testi678.10
Adetim 15 gün gecikti ama geç döllenme olduğuna emindim çünkü korunmayı bıraktığımız tarih belli hemen de kalmışım zatenMaasallah canimm adetten oncemi yaptirdin sonrami testi
Hayirli olsun canim insallah en kisa zamanda keseyide bebeginide gorursun:)Adetim 15 gün gecikti ama geç döllenme olduğuna emindim çünkü korunmayı bıraktığımız tarih belli hemen de kalmışım zaten![]()
Çok saol canım inş. Aile hekimimiz 15 gün sonra kadın doğumcuna gidebilirsin dedi. Bakalım bekliyoruz heyecanlaHayirli olsun canim insallah en kisa zamanda keseyide bebeginide gorursun:)
Çok teşekkür ederim aynen darısı size olsun.Hayırlı olsun canım darısı bize ibşallah.Korunmayı bıraktığıntan kaç gün sonra silik çıktı.
Hayırlı olsun canım darısı bize ibşallah.Korunmayı bıraktığıntan kaç gün sonra silik çıktı.
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza. Adetim bitti bir hafta sonra korunmayı bıraktık. Sonrasında gelen adetim 7 gün geçince idrar testi yaptım Ve ikinci çizgi silik çıktıHayırlı olsun canım darısı bize ibşallah.Korunmayı bıraktığıntan kaç gün sonra silik çıktı.