Kızlar sizce hamilemiyim

Gec dollenme biliyormusunuz biri diyor kisttir biri diyor gec dollenmedir cok uzuluyorum artik 2 yil oldu birtane saglikli gebeligim var bu ikinci evliligim her ay boyleyim varmi sizce
Tatlim takma hic biseyi kafanaaa 😍
Onu ancak kan testinde artislari takip ederek anlayabiliriz bu testte ben cokkkk hafif bi cizgi goruyorum umuyorumki hamilesindir🙏😍

Tatlim takma hic biseyi kafanaaa 😍
Onu ancak kan testinde artislari takip ederek anlayabiliriz bu testte ben cokkkk hafif bi cizgi goruyorum umuyorumki hamilesindir🙏😍
İnsallah kan negatif gelince biraz bekleyim dedim insallah gec dollenmedir yarin yazarim buraya 💕

Ay tebrik ediyorum çok çok sevindim kız kardeş sanki benim başıma geldi 😍 ben 4 yıldır gebe kalamadım bilinen bir sorun saptanmadı ilk kez bu kadar umutluyum adet olacak gibi günümde ağrı başladı ama sonraki günlerde incele incele ağrı kesildi 3 gün gecikmem oldu normalde yılda bir kere yaşıyorum bunu ya o dönemdeyim ya da bir mucize yarattı rabbim içimde 🥺🐣 başka hiçbir belirtim yok sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım ben yarınıda bekliyorum ayrıca yarın dişçiye gideceğim aksilik
Şifremi unuttum bir süre giremedim ya çok teşekkür ederim test yaptın mı canım sonuç ne çıktı

Kızlar isteyen herkese çok dua ediyorum inşaAllah sizede nasip olur hamileliğim çok zor geçiyor bu süreci benimle zor geçirmenizi çok isterim yalnızlıktan sıkıldım 😅 zordan kastım bulantı kusma berbat birşey psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum 😢

Kızlar isteyen herkese çok dua ediyorum inşaAllah sizede nasip olur hamileliğim çok zor geçiyor bu süreci benimle zor geçirmenizi çok isterim yalnızlıktan sıkıldım 😅 zordan kastım bulantı kusma berbat birşey psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum 😢
Benim için dua eder misin ismim dilek bu aralar adet günüm inşallah vardır.
Rabbım senin de yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤❣🥰

Benim için dua eder misin ismim dilek bu aralar adet günüm inşallah vardır.
Rabbım senin de yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤❣🥰
Ederim tabi dilek inşaAllah sende güzel haber yazarsın buraya sonucunu bekliyorum 🥰 çok amin 🫶🏻

Merhaba benimde adetime 2 gün kala test negatif çıktı adet olmadım hala bi gün gecikti ve göğüs hasasiyeti çok var test yapmalı mıyım?
canım beklemek zor biliyorum.. benim 7 gün geçti test yaptım negati çıktı yine... demem o ki en az 10 gün gecikme sonrası test yapmamız gerekiyor. ben şimdi kendime söz verdim. 10 günden önce yapmayacağım. zaten eğer varsa 2 hafta kalp atışı ve kese için beklemek zorundayız. o günleri belirsizlikle geçirmek daha zor. tabii karar senin

canım beklemek zor biliyorum.. benim 7 gün geçti test yaptım negati çıktı yine... demem o ki en az 10 gün gecikme sonrası test yapmamız gerekiyor. ben şimdi kendime söz verdim. 10 günden önce yapmayacağım. zaten eğer varsa 2 hafta kalp atışı ve kese için beklemek zorundayız. o günleri belirsizlikle geçirmek daha zor. tabii karar senin
Adet oldum yaa ama çok belirti var bi kaç ay önce de adet oldum sonra ovilasyon testi ile hamile olduğumu anladım ve dış gebelik çıktı korkmuyorum yine öyle bir şey olmasından ve bu seferki adetimde pıhtılı kan geliyo çok bel ağrım var

Adet oldum yaa ama çok belirti var bi kaç ay önce de adet oldum sonra ovilasyon testi ile hamile olduğumu anladım ve dış gebelik çıktı korkmuyorum yine öyle bir şey olmasından ve bu seferki adetimde pıhtılı kan geliyo çok bel ağrım var
Vücudun temizleniyor canım bu ay beslenmene çok dikkat et sağlıklı yumurtan oluşur inşallah :KK200:

Back
X