kızlar sizce hamilemiyim...

DERYARXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
256
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar mayısın 22 de adet tarihimdi ama olmadım.birgünsonra test yaptım çıkmadı hala bekliyorum naapıyım sizce hamilemiyim...önceki gebeliklerimde hiç böyle bişey yaşamadım birgün geçse bile hemen idrar testinde çıkardı...lütfen benimle fikirlerinizi paylaşırmısınız..

MERHABA,,, deryarim suanda gunun baya gecmis oluyor bence suanda hamileysen yine bir test daha yap ilk zamanlarda cikmama ihtimali olabilirmis,,,ben kizima adetimin gecikmesinden 4 gun sonra cikmisti idrar testimde....belirtin varmi?? sen bi test alipta yapsana bisey varsa kesin cikar... =))) eger istiyorduysan inss dilegin olur....

evet günün geçeli epey olmuş gerçi benim ilk hamileliğim ama bildiğim kadarıyla zaten idrar testinde 4-5günden önce çıkmıyormuş bende 5 yada 6.günü hastanede yaptırmıştım orda çıktı testi yinelemeni tavsiye ederim herşey gönlünce olsun....

Iki gün önce idrar testi yaptım çıkmadı.bugunde kantesti verdim sağlık ocagına.cuma alıcam yazarım.ve hala beklemedeyim leke bile gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…