Doğuma Hazırlık kızlar sizce hangi isim kızıma daha çok yakışır:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hiç birini begenemedım ben soylenısı zor oluo benim önerim asel çok hoş bence ve anlamıda cok guzel cennettiki bal ırmagı .

Hep söylenişi çok zor isimler seçmişsin sanki. Bence tek olarak "Serra" güzel bir isim.

Evet söylenmesi zor isimler ve bi yerde duymuştum zor söylenmesi gelecekteki hayatını zorlaştırır

Benim kızım olursa Efsa yada Asel

Oğlum olursa eren yada eymen istiyorum bu tarz bişey olabilir tatlım

Kızlar neden bu kadar modern ve çok değişik isimler konuluyor son yıllarda bilemedim. Etrafımda çocukların isimleri hep rüzgar, kuzey, Güney, lara,alara gibi gibi.... Sakın kusuruma bakmayın ama Bence daha klasik ve çok güzel eskiden beri verilen isimler var..Mesela kıza Zeynep erkeklere Kemal gibi...

Ve ismin zor olması ve manasının çocukları etkilediğini duymuştum bende...

Tabii ki seçim sizin ,ismiyle sağlıkla uzun bir ömür yaşasın kızın canım

Evla SEcem ne demek canım?Çok ilginç
ama isim konusunda ben de açıkçası modern değişik olsun diye konulan isimleri sevmiyorum
belki bir ikiis hariç kızım olsaydı Bade koyacaktım ama ne bileyim ben pek beğenmedim
adıyla yaşasın inşallah kııznız
tek başına Yağmur diyorum tercihleirnizden

Son düzenleme:
Bence hic biri güzel degil, yani söylediginde kulaga hos bile gelmiyorlar.
Ayrica iki isim gereksiz bence, yazdiginiz isimler arasinda sadece Yagmur hosuma gitti.

Bencede yazdıklarınızdan yağmur ismi en iyisi...Yaprak ve Damla isimleri de benim tavsiyelerim olsun

kızlar çok teşekkr ederm cvplarınız için bu isism konusu çok zormuş gercekten bunların hiçbiri olmıcak ama ne olcak bizde bilmyoruz kararımız o kadr çok değişiyoki...eminim sizin de öledr....

kızlar çok teşekkr ederm cvplarınız için bu isism konusu çok zormuş gercekten bunların hiçbiri olmıcak ama ne olcak bizde bilmyoruz kararımız o kadr çok değişiyoki...eminim sizin de öledr....

kızlar hepnize çok tesekkr ederm isim konusu çok zormuş bi türlü karar veremyoz eminim sizde ölesnzdr....bu arada bu isimlerden hçi brini de koymıcaz gbi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…