Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden çok tedirginim ve şuan tekrar hamileyim beta hcg 2984 çıktı sizce bu seferki sağlıklı bi gebelik midir hafta sonuna denk geldiği için uzman doktora yarın görünücem sizde bu beta hcg ile keseyi hemen görebilir miyiz ?
Kızlar ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden çok tedirginim ve şuan tekrar hamileyim beta hcg 2984 çıktı sizce bu seferki sağlıklı bi gebelik midir hafta sonuna denk geldiği için uzman doktora yarın görünücem sizde bu beta hcg ile keseyi hemen görebilir miyiz ?