• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce ne demek istedi fikir verin lütfen...

hmm86

Benim yerime de sev..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
140
17
118
Şimdi benimkisiyle cafede normal otururken birden gelecekle ilgili konuları açtı. Dediki benim seninle ilgili kafamda herşey ok. Bu şekilde devam ederse yaza tanışmaya geliriz, sonra nişan fln olur 2011 dede evleniriz dedi. Ben hiçbirsey söylemedim bu arada 3 senedir tanışıyoruz ama çıkalı 6 ay oldu... Bu şimdi evlilik teklifimi:( Ben böyle hayal etmemiştim hiç..çünkü bana dediki sen bunları bi düşün dedi sonra bana fikrini söylersin dedi ..peki bu adam bana evlenme teklifi etmicekmi tek taş fln alıp ? Sizin başınıza geldimi böyle bişi :(

ayyyy dertmi bu anlamadımki adam sana fikrini sölemiş sadece haydaaa yarın evleniyoruz dememişki

sanirim etmicek konusarak karara varmaya calisiyor.
acik acik sorardim ben senin yerinde olsam evlilik teklifi etmicekmisin bunlar ne demek oluyor diye.

Şimdi benimkisiyle cafede normal otururken birden gelecekle ilgili konuları açtı. Dediki benim seninle ilgili kafamda herşey ok. Bu şekilde devam ederse yaza tanışmaya geliriz, sonra nişan fln olur 2011 dede evleniriz dedi. Ben hiçbirsey söylemedim bu arada 3 senedir tanışıyoruz ama çıkalı 6 ay oldu... Bu şimdi evlilik teklifimi:( Ben böyle hayal etmemiştim hiç..çünkü bana dediki sen bunları bi düşün dedi sonra bana fikrini söylersin dedi ..peki bu adam bana evlenme teklifi etmicekmi tek taş fln alıp ? Sizin başınıza geldimi böyle bişi :(

Eder güzelim.. o ilk önce ağzını aramış yerimseniben
baktın aynı şekilde gelişiyor olay sen olmaz tek taşımı isterin sonra tria yı isterim diye gel olaya o zaman bakalım planları nasıl gelişicek :)

cnm artık öyle pat diye evlilik teklifi olmuyor bildigim kadarıyla..daha dogrusu iki insna ilişkilerinin boyutunu nereye gittiğini görebiliyorlar..eşim bana ayrıca evlenme teklif etmedi ailemle tanışmak istediğini söyledi tabi ardından bana tek taş aldı ama beraber gittik ben begendim birde yemek yedik ama bunlar bana sürpriz olmadı(:

oldu bittiyemi getirmek istedi acaba..
bende sorardim bu bi evlilik teklifimi diye

şekilci olma sende adam ne güzel seninle ciddi düşünüyo. şayet kariyerinizi yapmış olsanız yaşınız kemale ermiş olsa işiniz gücünüz , haliniz vaktiniz yerinde olsa alır tek taşını çıkarır seni şık bi yemeğe teklifini eder..
bu durumda ne bekliyosun ki? filmlere dizilere özenmeyin azcık realist olun..:hulya:

deseydin ne yani bu şimdi bir evlilik teklifmi diye.ama adam derse yok sadece gelecekle ilgili fikrini almak istedim diye kötü olurdu dur bakalım vardır heralde bir evlilik teklifi...

Kararından sonra mı? etcek acaba :uhm:

Konuşunca belirtt bana bu gün söylediklerin bir teklifmiydi yoksa düşünmem için bir konumuydu de kafamçokkarıştı

Telefonda fln konustuk bu olaydan sonra "konustuklarımızı düşünüomusun" diyor bana...
ama böylede olmamalıydı ya ne dicem bilemiyorum açık açık sorsam, ya derseki evlenme teklifi degil sadece fikrini merak ettim derse rezil olurum :)

şekilci olma sende adam ne güzel seninle ciddi düşünüyo. şayet kariyerinizi yapmış olsanız yaşınız kemale ermiş olsa işiniz gücünüz , haliniz vaktiniz yerinde olsa alır tek taşını çıkarır seni şık bi yemeğe teklifini eder..
bu durumda ne bekliyosun ki? filmlere dizilere özenmeyin azcık realist olun..:hulya:

Ben yüksek lisansımı yapıyorum seneye tezimi yazıcam onun işi gücü var yaşı benden büyük biraz bir yuvam olsun istiyorum artık falan dedi cok fazla bi engel yok su anda.

Telefonda fln konustuk bu olaydan sonra "konustuklarımızı düşünüomusun" diyor bana...
ama böylede olmamalıydı ya ne dicem bilemiyorum açık açık sorsam, ya derseki evlenme teklifi degil sadece fikrini merak ettim derse rezil olurum :)

Ortak arkadaşlarınız agzını yoklasa -tatlicadiarzu-

hehehe canımm sevgilinle tek problemin bu olsun valla çok güldüm okurken =)) hele bi dur bakim tabiki edecektir.. benim sevgilim de doğum günümde gece uyurken bana sarilip aşkım benimle evlenir misin dedi tabiki sevgilim dedim.. ilk defa evlenme teklifi etti.. sabah oldu e hani nerde tek taşım dedim.. daha dur provaydı dün gece sana evlenene kadar düzenli olarak evlenme teklifi edecem sonuncusu bomba olacak ama dedi =)) o sadece hayallerinden bahsetmiş canım daha dur bakim.. asıl ciddi teklif daha sonra gelecektir..

O zaman buluştuğumuzda diyorumki tabi bende olumlu düşünüyorum böyle giderse olur fln diyim ama kesin bişide sölemiyim diyorum...

gerçek hayat her zaman filmlerdeki gibi olmuyor.
herkes sürpriz evlenme teklifi hazırlamak zorunda değil ki
adam ciddi düşündüğünü söylemiş işte
sence cevabını verirsin ama şakaya vurarak tek taş istediğini
ya da ne bileyim hayalindeki teklifin bu olmadığını dile getirirsin.

Dert ettiğin şeye bak her kızın hayali değilmidir bu?
Ne güzel işte.. eder eder evlilik tekflide eder bunları düşünen bi adam sen hiç merak etme yerimseniben

canim bencede seninle bi gelecek istiyor , tamam pat diye sürpriz olarak teklif etmemis olabilir ama herseyi ne kadar da düsünmüs tanismayi nisani felan , sana fikirlerini söylemis ve senin düsüncelerini ögrenmek istiyor , düsündünmü konustuklarimizi dedigine göre de senden bi karsilik bekliyo olumlu veya olumsuz illa herzaman teklifle olcak degil ya konusup karar veriyo , isin aslina bak sen , gelecegini seninle planliyorzemuszemus

Gerçekten cok cok teşekkür ederim kızlar yorumlar benim için çok önemliydi ilk kez böle bişi geliyor başıma, ve ne olduğunuda tam anlayamadığım bi durumdu sevinememiştim bile :)

bence sen sevin canim zemuszemus bosyere sana gelecegimizde söyle böyle olsun demiyor seninle evlencek iste , kim bilir belki tek tasini sonradan senin düsüncelerini ögrendikten sonra alir verir , hem illa teklif , tek tas olcak degil ya hadi hayirlisi opuyorumnanaktan

Back
X