Kızlar sizce sebep ne

alasya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
157
42
13
28
Kızlar 5+2 günlük hamileyım ani başlayan kasık agrısı hafıf leke sizce neden ınt den baktım düşük olabılır dıyo da koktum

Kızlar 5+2 günlük hamileyım ani başlayan kasık agrısı hafıf leke sizce neden ınt den baktım düşük olabılır dıyo da koktum
Benim 8+4 de oldu pembe leke peceteye silince doktora gittim hemen keseye baktı bebeğime baktı kalp atışı da vardı çok şükür doktor anlamsız bir lekelenme dedi dinlen dedi prosgestan hap içiyorum onu bırakma dedi sen gittin mi hastaneye ağır iş falan yaptınmi temizlik falan benimkine doktor ilişkiye bağlı olabilir demişti bide

Aynısı bende de oldu ama ağrım yoktu progestan başlattılar sizde ihmal etmeyin

Ben gitmedim sadece gebelık testı oldum sadece bugünde böyle leke olunca korktum

Ben gitmedim sadece gebelık testı oldum sadece bugünde böyle leke olunca korktum
Keşke gitseydiniz en azından vitamin verecektir doktor ona başlardınız belki başka bir sıkıntı vardır kontrol olurdunuz yani

Keşke gitseydiniz en azından vitamin verecektir doktor ona başlardınız belki başka bir sıkıntı vardır kontrol olurdunuz yani
Gitcektım erken hanı 6 haftalık olsun öyle gıdıyım dıye kaldı keşke gıtseydım bilemedım halıf leke gelıyo ve korkuyorum ya

Gitcektım erken hanı 6 haftalık olsun öyle gıdıyım dıye kaldı keşke gıtseydım bilemedım halıf leke gelıyo ve korkuyorum ya
Acile gidin isterseniz onlar daha iyi bakıyorlar şimdi gidebilme imkanınız varsa gidin benim leke geldi hemen gittim bir arkadaşım yere düştü acile gitti çok güzel ilgilendiler onunla bence en azından kontrol amaclı gidin ben ilk 4.. Haftadan beri gidiyorum zaten tedavi ile oldu hiç birşey için geç kalmak istemiyorum

Tamam cok teşekkür ederim dua edin bişi olmasın inş

Doktora gidin. Progestan başlasın. Lekeler her zaman masum olmuyor. Folik asit kullanmıyorsanız başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…