kızlar sizce sessiz mi kalmalıyım.

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
arkadaşlar ben nişanlıyım ama nişanlımla aynı şehirde değiliz.kayınvalidem çokk fenadır.karışır sürekli.tartışmamızda oldu bi kere.işte her neyse.evimizi tuttuk ben kabaca eşyalarımı yerleştirdim ama çok ilgilenemedim evimle çünkü dediğim gibi ayrı şehirlerdeyiz.neyse işte iş böyle olunca kayınvalideme gün doğdu gibi geliyo.hergün benim oturacağım evde her günn. gidip kendince bişeler alıyor eksikleri tamamlıyo falan tamam eksik tamamlasın ama çok acil olmayan eksikleride alıyor.iyide ben almak istiyorum onları bennn.dün nişanlıma dedim.sen iyilikten anlamıyosun dedi düşünsenize.iyi anneme derim rosens istemiyo alma bişe derim dedi.sonra ben yok deme dedim.ya kızlar haklımıyım haksız mı ya.ben çok sinirleniyoum.kadın kendi evini unuttu resmen.evlenincede böyle olmasından korkuyorum

Son düzenleme:

Canim haklisin tabi ki insan kendi evini kendisi düzenlemek ister,hele ki yeni evleniyorsan bu senin en dogal hakkin. Ama belli ki kayinvaliden de kotu niyetle degil belki hevesle yapiyor bunu. Belki hic yapmasaydi da ilgilenmedigini dusunebilirdin. Evet senden fikir almasi gerekiyor ama yine de suan bu yaptigina tepki verirsen hakliyken haksiz duruma duseceksin ki biraz oyle de olmus. Nisanlin sana iyilik yaramiyor demis. Benim tavsiyem sessiz kalmandan yana. Nasil olsa evlenip evine yerlesince o evde senin istedigin olacak. Her alinani kullanacaksin diye bir kaide yok. Zevkine gore duzenlemeler yapar,hosuna gitmeyenleri kullanmazsin. Simdilik ses etme o da kendince hevesini alsin derim ben.

Ya her işe karışıyor ama sıkılıyorum.dur onu beraber alırız bunu almayın sonra başka yerden alırız yok dur bence bunu buraya koyalım yok yok ora olmaz gibi laflardan bıktımmm.sessiz dur be kadınn sessizz..evlilikte ben nasıl önüne geçicem ben ya

Nisanliniz annesine oyle pat diye "rosens istemiyor" derse buna mustakbel kv kinleyebilir. nisanliniz biraz ters ve anlayissiz bi tutum sergilemis bence. bu biraz da sizin ne sekilde rahatsizliginizi dile getirdiginizle de alakali olabilir.
Cok ana kuzusu bi insan mi degil mi bilemiyorum ama arada kotu olmayi goze alamiyorsaniz kopruyu gecene kadar sabredin derim ben.
Bazi alinmamasi gereken seyleri de sizin almak istemeniz dogal umarim nisanliniz "aldik ya iste yenisini mi alicaz" diye tepki vermez ilerde. siz kv den once yine bi tatli dille nisanliniza anlatin durumu, bari sunlari bunlari birlikte alalim diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…