Kızlar sizde hamile miyim :)

Canım resim koymamışsın ki

Resim koymadım:)) çünkü şöyle oldu geçen ay düşük yaşadım ve hala hasta olmadim 31 gün geçti normalde adet günüm geçti takvime göre va bir çok kişide düşükten sonra hamile kalıyor ve ben aslında korunmuştum ilişkide sonra hemen kalkıp temizlenirdim 1 ay geçsin dedim doktor hemen hamile kalabilirsin demişti ama :)) neyse test yaptım çizgi çıkmadı yarım saat önce şuan hafif bir şekilde belirlemeye başlayan çizgi oluşuyor

Kız merak ettim şimfi resmini atsana bakalım

Belli olmaz ki yoksa patlasirdim yavaş yavaş brlirginlesiuor tam 1 saati geçsin camera da belli olursa gösteririm ışığa tutunca daha net görünüyor zaten:)
Hadi inşallah hamilesindir haber edersin

Testin markası ne bilmiyorum ama testlerde genellikle 3 dk ya da 5 dk içinde çıkan sonuç neyse odur, daha sonra oluşan sonuçları dikkate almayınız gibi uyarılar oluyor. Kullanma kılavuzunda böyle bir şey yazıyor mu?

Yok bakmadım ama normalde günüm geçtiği için ve hamilelik belirtileri başladığı içn bakmak istedim teste yoksa zaten çıkmaz 2 gün daha geçse çıkar tam teste yeni diye çıkmıyor

Canım düşükten sonraki ilk ay hamile kalmıştım silik çizgiyi görünce çok sevinmiştim üstelik adetime 5 gün kala benim çizgide 1 saat sonra çıkmıştı

Benim yengem de bu şekilde öğrenmisti çift çizgiyi sonra görmüştü. Şans bakalım zaten bu ay çocuk için kendimi korunmuştum olmasın diye am
Canım düşükten sonraki ilk ay hamile kalmıştım silik çizgiyi görünce çok sevinmiştim üstelik adetime 5 gün kala benim çizgide 1 saat sonra çıkmıştı
Ne güzel çok sevindim adına umarım benimde öyle olur benimde günüm geçti ve belirtiler başladığı için dayanamayıp yaptım:))

İnşallah vardır canım benim testte ikinci çizgi net olmasına ragmen kanda negatif çıkmıştı inşallah hamişsindir sonradan çıkmıştı çizgi

İnşallah vardır canım benim testte ikinci çizgi net olmasına ragmen kanda negatif çıkmıştı inşallah hamişsindir sonradan çıkmıştı çizgi
Anladım inşallah olur muyum bilmem olursa zaten supriz olur çünkü çocuk için birşey yapmadım sefa gelir hoş gelir gecikme var bir iki güne dediğim gibi belli olur 2 gün geçti 2 gün daha geçerse eminim daha net olcak

İnşallah canım hayırlısı Allahtan gecikme olunca tabi iş değişiyo bekle bakam 2 gün daha geçerse hamiş olabilirsin büyük ihtimalle

İnşallah canım hayırlısı Allahtan gecikme olunca tabi iş değişiyo bekle bakam 2 gün daha geçerse hamiş olabilirsin büyük ihtimalle
Evet öyle bekleyeceğim ❤ umarım en güzel supriz olur bu bana şubatta doğum günüm en güzel hediye olur bana ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…