Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız merak ettim şimfi resmini atsana bakalımResim koymadım:)) çünkü şöyle oldu geçen ay düşük yaşadım ve hala hasta olmadim 31 gün geçti normalde adet günüm geçti takvime göre va bir çok kişide düşükten sonra hamile kalıyor ve ben aslında korunmuştum ilişkide sonra hemen kalkıp temizlenirdim 1 ay geçsin dedim doktor hemen hamile kalabilirsin demişti ama :)) neyse test yaptım çizgi çıkmadı yarım saat önce şuan hafif bir şekilde belirlemeye başlayan çizgi oluşuyor
Belli olmaz ki yoksa patlasirdim yavaş yavaş brlirginlesiuor tam 1 saati geçsin camera da belli olursa gösteririm ışığa tutunca daha net görünüyor zaten:)Kız merak ettim şimfi resmini atsana bakalım![]()
Hadi inşallah hamilesindir haber edersinBelli olmaz ki yoksa patlasirdim yavaş yavaş brlirginlesiuor tam 1 saati geçsin camera da belli olursa gösteririm ışığa tutunca daha net görünüyor zaten:)
Evet canım çıkarTamam 1 iki gün daha geçse demek ki çıkar teste net olarak
Resim koymadım:)) çünkü şöyle oldu geçen ay düşük yaşadım ve hala hasta olmadim 31 gün geçti normalde adet günüm geçti takvime göre va bir çok kişide düşükten sonra hamile kalıyor ve ben aslında korunmuştum ilişkide sonra hemen kalkıp temizlenirdim 1 ay geçsin dedim doktor hemen hamile kalabilirsin demişti ama :)) neyse test yaptım çizgi çıkmadı yarım saat önce şuan hafif bir şekilde belirlemeye başlayan çizgi oluşuyor
Ne güzel çok sevindim adına umarım benimde öyle olur benimde günüm geçti ve belirtiler başladığı için dayanamayıp yaptım:))Canım düşükten sonraki ilk ay hamile kalmıştım silik çizgiyi görünce çok sevinmiştim üstelik adetime 5 gün kala benim çizgide 1 saat sonra çıkmıştı
Benim yengem de bu şekilde öğrenmisti çift çizgiyi sonra görmüştü. Şans bakalım zaten bu ay çocuk için kendimi korunmuştum olmasın diye am
Ne güzel çok sevindim adına umarım benimde öyle olur benimde günüm geçti ve belirtiler başladığı için dayanamayıp yaptım:))
Anladım inşallah olur muyum bilmem olursa zaten supriz olur çünkü çocuk için birşey yapmadım sefa gelir hoş gelir gecikme var bir iki güne dediğim gibi belli olur 2 gün geçti 2 gün daha geçerse eminim daha net olcakİnşallah vardır canım benim testte ikinci çizgi net olmasına ragmen kanda negatif çıkmıştı inşallah hamişsindir sonradan çıkmıştı çizgi
Anladım inşallah olur muyum bilmem olursa zaten supriz olur çünkü çocuk için birşey yapmadım sefa gelir hoş gelir gecikme var bir iki güne dediğim gibi belli olur 2 gün geçti 2 gün daha geçerse eminim daha net olcak
Evet öyle bekleyeceğim ❤ umarım en güzel supriz olur bu bana şubatta doğum günüm en güzel hediye olur bana ❤İnşallah canım hayırlısı Allahtan gecikme olunca tabi iş değişiyo bekle bakam 2 gün daha geçerse hamiş olabilirsin büyük ihtimalle