Kizlar size bi soru...

terken06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
96
2
26
Ankara
Akadaslar uzun bi zamandir bu4un ameliyati arastiriyorum birkac doktorla gorustum su siralar olmayo dusunuyorum arastirmalarim sonucunda yanlis bi kaniya mi vardim bilmiyorum size de sormak istiyorum
Burun ucu problemli olan hastalarda acik teknik daha iyi sonuc veriyor zannediyorm.
O yuzden acikcasi benimde burunuucm kotu oldugu icin bu yontemi yerciheden bidoktor sececegim galiba
Ankarada ameliyat olucam yanlismi dusynuyorum k8zlar bi fikir verin.
Sanki onlarin burun uclari daha kucuk ve duzgun olmus.

Akadaslar uzun bi zamandir bu4un ameliyati arastiriyorum birkac doktorla gorustum su siralar olmayo dusunuyorum arastirmalarim sonucunda yanlis bi kaniya mi vardim bilmiyorum size de sormak istiyorum
Burun ucu problemli olan hastalarda acik teknik daha iyi sonuc veriyor zannediyorm.
O yuzden acikcasi benimde burunuucm kotu oldugu icin bu yontemi yerciheden bidoktor sececegim galiba

Doktora güvendikten sonra acık kapalı pek farketmez ama benim de bildiğim kadarıyla acık tenknik doktorlar için daha cazip sonucta görerek yapıyorlar. benim de burun ucumda büyüklük vardı acık teknıkle ameliyat oldum doktor yapamadı kıkırdak acıldı revizyon olucam. yani acık teknıkle de yapamayan doktorlar da var kapalı teknıkle yapan doktorlar da :)
doktoruna güveniyorsan iyi bi doktor oldugundan eminsen ona bırak hiç düsünme kapalı acık diye önemli olan doktor

bence doktoruna bırak canım. doktorun neyi uygun görüyorsa o şekilde yapacaktır.Burun ameliyatı 1 sefer olunmalı ve bence iyi bir doktorda karar kıl ve gerisini doktoruna bırak derim.

Back
X