- 20 Kasım 2023
- 404
- 86
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
Kızlar merhaba bugün hormon testi oldum tekrardan 2.günü prolaktin 24,70 toplam testesteron 1,66 sizce gebeliğe engel mi bu testesteron doktora pazartesi gideceğim ama kendimi yiyiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şeffaf bi akıntı akıyordu adet zamanı gosusum den o zaman ben doktordan rica ediyim bana prolactin düşürücü ilaç versinevet prolaktin engel ama baskılanması zor bi hormon degil. bi ilacla hemen dusebiliyor. gogsunuzden sut vs geldi mi hic
Ayy canım çok sevindim canım benim ben 11 aydır hamile kalamıyorum hormon testi oldum adet 2.gün testosteron düşük 1,66 ve prl 24,70 progesteron 15,60 Lh 5,07 endokroji uzmanı gayet iyi hamile kalmaman için bir sebep yok dedi hazırsın gayette dedi sigarayi azalttım bu ay bakalım sen kaç ayda hamile kaldın acaba ?prolaktininiz normal zaten. 30 ve altında olması gerekiyor. benim 30.31 çıktı mesela ve doktorum ilaca gerek duymadı. stresten uzak durup sağlıklı beslenirsen dengede tutarsın dedi. ve prolaktin aç karnına ve sabah 8-11 arası bakılması gereken bir hormon. göğüslerin uyarılması bile prolaktini etkiliyor. dediğim gibi benimki 30 çıktı ama doktorum müdahaleye gerek duymadı ve su an hamileyim.
ben 13.ayda hamile kaldımAyy canım çok sevindim canım benim ben 11 aydır hamile kalamıyorum hormon testi oldum adet 2.gün testosteron düşük 1,66 ve prl 24,70 progesteron 15,60 Lh 5,07 endokroji uzmanı gayet iyi hamile kalmaman için bir sebep yok dedi hazırsın gayette dedi sigarayi azalttım bu ay bakalım sen kaç ayda hamile kaldın acaba ?
İnşallah bu ay olur canım ne ince yollarmış bunlar yaben 13.ayda hamile kaldımbende pcos vardı. lh 22, fsh 9du. ona rağmen gebe kalabildim yani. diyete başlayıp, spora başladığım ay gebe kaldım. bence sen de saplığına biraz dikkat et ve bol hareket et. esin de bence bi kontrole gitsin ama.
inşallah güzel sonuclar alırsınİnşallah bu ay olur canım ne ince yollarmış bunlar yaben istediğin ay hemen olur diyordum onun kafasındaydım benim fsh 5,62 bakalım eşimde bir test olsun sigarayı azalttım günde 3 içeçegim bırakmak beni çok zorluyor günlük d vitamini be balık yağı takviyesi alıyorum inşallah bu ay gebe kalabilirim
İnşallah çok teşekkür ederiminşallah güzel sonuclar alırsın![]()
geçmiş olsun dostinex yazdırabilirseniz iyi olur hekim sizi yönlendirir zaten. ama söyleyin akıntıyı da zaten normal şartlarda ilaç vermesi gerekirdi değeri düşürmek içinEvet şeffaf bi akıntı akıyordu adet zamanı gosusum den o zaman ben doktordan rica ediyim bana prolactin düşürücü ilaç versin
Teşekkür ederim ekdokroji uzmani problem yok kalabilirsin dedi ama ben pazartesi jinekolog ile konuşsam daha iyi olur canım umarım gebelik elde edebilirimgeçmiş olsun dostinex yazdırabilirseniz iyi olur hekim sizi yönlendirir zaten. ama söyleyin akıntıyı da zaten normal şartlarda ilaç vermesi gerekirdi değeri düşürmek için
evet ben de şimdi sordum da hemşire arkadaşıma sizin için, değerinizin sınırda olduğunu dostinexlik kadar bi durum olmadığını söyledi yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim ben değer aralığına bakmadan konuştum. prolaktin evet hamilelikte önemli ama sizin için engel değilmiş gerçekten mahçup hissettim şuan. sizin sınırdan biraz yüksekmiş. stresten dolayı yükselmiş olabileceğini söyledi meme akıntınız da var daha hafif bir ilacı var ise onu verebilir belki benm dediğim ilaç değeri olması gerekenden daha çok düşürebilirmiş. o da engel inşaAllah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzTeşekkür ederim ekdokroji uzmani problem yok kalabilirsin dedi ama ben pazartesi jinekolog ile konuşsam daha iyi olur canım umarım gebelik elde edebilirim
Çok teşekkür ederim beni düşünüp sorduğunuz içinevet ben de şimdi sordum da hemşire arkadaşıma sizin için, değerinizin sınırda olduğunu dostinexlik kadar bi durum olmadığını söyledi yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim ben değer aralığına bakmadan konuştum. prolaktin evet hamilelikte önemli ama sizin için engel değilmiş gerçekten mahçup hissettim şuan. sizin sınırdan biraz yüksekmiş. stresten dolayı yükselmiş olabileceğini söyledi meme akıntınız da var daha hafif bir ilacı var ise onu verebilir belki benm dediğim ilaç değeri olması gerekenden daha çok düşürebilirmiş. o da engel inşaAllah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz![]()
Amin amin çok amin inşaAllah tez zamanda kavuşuruz bebeğimizeÇok teşekkür ederim beni düşünüp sorduğunuz içinAllah gönlünüze göre versin inşallah.Gogusumu sıktığım zaman çok çok az şeffaf bi sıvı akmıştı geçen ay bu ay gelmedi meselastres yapmayı ve sigarayı azalttım nikotinli sakız aldım haftaya cuma jinekolog bana randevu kapattı bakalım neler diyecek.bugün adet günümün son günü umarım bu ay Allahın izni ile hamile kalırım