• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar size bir sorum olacaktı. Yumurtlama döneminden 2 gün sonra ilişkiye girip hamile kalaN var m

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
29
Merhaba kızlar biz eşimle yumurtlama zamanımda ilişkiye giremedik sadece yumurtlama zamanımda 2 gün öncesinde ve iki gün Sonrasında ilişkiye girdik yani benm yumurtlama zamanım 19 fakat biz 16 ile 21 inde ilişkiye girdik eşimin işi nedeni ile şehir dışında idi bu şekilde olup hamile kalan var mı aranızda acaba diye soracaktım size

Merhaba kızlar biz eşimle yumurtlama zamanımda ilişkiye giremedik sadece yumurtlama zamanımda 2 gün öncesinde ve iki gün Sonrasında ilişkiye girdik yani benm yumurtlama zamanım 19 fakat biz 16 ile 21 inde ilişkiye girdik eşimin işi nedeni ile şehir dışında idi bu şekilde olup hamile kalan var mı aranızda acaba diye soracaktım size
iki gün sonraki zor ama iki gün önceki iliski ile hamile kalabilirsiniz. spermler 5 güne kadar yasiyabiliyor. biraz nasip meselesi

birkaç yumurtamız oluşuyor ve hepsi aynı anda çatlayıp yok olmuyor kızlar bir bir gun digeri ertes igun , o yuzden baska bir olumsuz sebep yoksa kalırsın inşallah.

Ben yumurtlama gününde ilişki yokken hamile kaldım ama sanırım sonraki gündü. Öncesi de olabilir. Ama o gün yoktu.
Sephoranın dediği gibi doktor vermediyse ya da testle net değilse olabilir.

Yumurtlama tarihi her ay farklilik gosterir. O yuzden 2 gunde 1 duzenli iliski yasarsaniz sansiniz artar

iki regli arasında herhangi bir zamanda olabilir hamilelik, öyle kesin net yumurtlama hesaplama tarihinde olacak diye bişey yok bence

Yumurtlama tarihi her ay farklilik gosterir. O yuzden 2 gunde 1 duzenli iliski yasarsaniz sansiniz artar
Düzenli ilişkiye giriyoruz fakat bu ay 16 sında girdik ve eşim iş nedeni ile şehir dışına çıktı 21 in de yani dün sabah geldi akşam ilişkiye girdik inş olur

Kızlar birde çok kaşık ağrım var belime vuruyor bu bir kaç günden beri var 3 günden beri

Sperm rahimde 3 gun yaşıyor zaten doktorlar her gün beraberlik istemiyor. Sperm kalitesi düşüyormuş. Gun aşırı demişti bana. Ben öyle hamile kaldım. Tam gunumuydu hatırlamıyorum

Netten bakmakla kesin bir tarih hesaplayamazsin. Yumurtlama dönemine denk gelen bir haftada hamile kalma şansın daha yüksek. 19. Günü nasil bir hesaptan buldun?

Son düzenleme:
Düzenli ilişkiye giriyoruz fakat bu ay 16 sında girdik ve eşim iş nedeni ile şehir dışına çıktı 21 in de yani dün sabah geldi akşam ilişkiye girdik inş olur
İstiyorsaniz insAllah olsun tabiki :)

Allah nasip ederse hamile kalırsınız. Yumurtlama günüyle falan çok uğraşmayın 2 günde bir iliskiye girin. Iliskiden sonra hemen ayaga kalkmayin biraz yat sen. Insalalh en kisa zamanda olur :)

Şu otomatik hesaplayıcılara göre ayın 6sı görünüyordu yumurtlama tarihim. 8 inde birliktelik oldu ve ilk ayda tuttu.

Back
X