Kizlar size bir sorum olacaktı

Emine 3645

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
181
51
18
23
Kizalar merhaba iyi akşamlar size benim bir sorum olacaktı .
Ben 29 ağustosta temizlendim adetim bitti . Geçen ay 28 . Günde gelmişti bu ay da daha adetime 17 gün var bugün 15. Gunundeyim
Ve ben eşimle bu ayın 4,7,11 ilişki yaşadık bu gunlerde ben benim bugün kalktım göğüslerim çok kötü sis sabahdan beri çok ağrıyor dokunamiyorum sırt bel ağrım var bide basın dönüyor icicn bı hoş hava bı sosguk geliyor bı sicakk geliyor daraliyorum acaba gebelik varmdir ve ne zaman test yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz rica etsem

Ve kasıklarımda bir haftayı geçti çok ağrıyor krap giriyor

Ve kasıklarımda bir haftayı geçti çok ağrıyor krap giriyor
Bunu sadece bu bulgularla bilemeyiz ki kan testi vermeden sonuç vermiyor aynı şeyler bende de oldu bekleyerek sabır ederek kan sonucumu aldim süreç bittimi bitmedi bu seferde beta takibi başlıyor.Beklemelisin sabır ederek gününde olmazsan kan ile sonucuna bakılır.Yinede iyi dileklerim seninle inşallah istiyorsan olur canım.

Evet 4 senedir istiyoruz inşallah rabim dileyip isteyen herekse verir tabiki bilemeyiz amam ilişkiden kaç gunsonra test yapsam kesin cikar idrwr testinde ilişkiden bugün 8. Gün geçti

Adete 17 gün varsa yumurtlama dönemine girmişsiniz. Bugünleri değerlendirmek lazım. Şuan gebelik olma ihtimali yok

Her
Duzensizdi ama hap kullandım geçen ay 28. Günde geldi hep 15 günde gelirdi hep akıntı wkinti bugün 15 gün hiçbir tık yook
Her İnsanın vücudu değişik tepkiler verebilir benim akıntım olmadı mesela.Kesin olan şeyler ki bu ileriki zamanlarda meydana çıkıyor kramplar göğüs hassasiyeti vee sıcak basmalari

Amam düzenleniyor sanirsam
Nedense bu düzenleyici haptlardan sonraki ay hamile kalınıyor gibi bende kullandım diğer ay hamile kaldım.Ama dış gebelik ihtimalim olduğu için şuan bekliyorum.carsamba doktora gorunecegim.Benimki çok duzensizdi 36. 37bazen 40 günde.

Adetinize 17 gun varken bas donmesi fln olmuyor. Kendinizi dinlerseniz surekli bi neden bulursunuz bence genelde bu tur belirtiler idrarda ogrendikten sonra 6. Haftalarda basliyor hamile bile olsaniz suan bebek yok o yuzden cok erken adetinizi bekleyin

Bilmiyorum bekliyorum soğuk alginligidir hasta olacamfir amam içim bir hoş başım dönüyor evet haklı olabilrsiniz

Bende bazen 10 bezen 12 on i geçmiyordu kesinlikle hep özür oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…