• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar size de oluyor mu??

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlar ya regl donemlerim cok skntli geçiyor. Huzursuzluk mutlaka hepinizde vardir ama ben cok takiyorum sanirim hep ise basladigimda nasil bas edicem acaba diye dusunuyorum.

Regl olmamdan once 6-7 gun boyunca sanci degil ama agrilarim başlıyor. Boyle usume, bazen terleme oluyor ozellikle bacaklarim cok agriyor. Agri kesici ic diyeceksiniz ama ben reglimin ilk gununden baska agri kesici almaktan kaciniyorum zaten icsem bile bir hafta boyunca da ilac icmek istemiyorum ki sorun o degil merak ettim de size de boyle oluyor mu yoksa ben de mi bir problem var?

Son düzenleme:
Kizlar ya regl donemlerim cok skntli geçiyor. Huzursuzluk mutlaka hepinizde vardir ama ben cok takiyorum sanirim hep ise basladigimda nasil bas edicem acaba diye dusunuyorum.

Regl olmamdan once 6-7 boyunca sanci degil ama agrilarim başlıyor. Boyle usume, bazen terleme oluyor ozellikle bacaklarim cok agriyor. Agri kesici ic diyeceksiniz ama ben reglimin ilk gununden baska agri kesici almaktan kaciniyorum zaten sorun o degil merak ettim de size de boyle oluyor mu yoksa ben de mi bir problem var?

Söylediklerin bir bir bende oluyor..1 hafta kala hafif sancılar oluşuyor..Ve nasıl yatacağım iş yerinde nasıl mücadele edeceğim çok ağrım olurmu acaba vs vs..Sende bir problem yok canım hormonlarımız sıkıntılı :D

Belime vurur ağrısı..
İlk gün zar zor yürüyorum ağrısından..

Öncesinde çok sinirli oluyorum..

Ah ah o ne ki bende polikistik over sendromu var her adet donemimde hastanelik oluyorum. Mahvoluyorum tirnak diplerime kadar morariyorum bi doktor bana sen dogum sancisi siddetinde geciriyosun demisti :(

aynıları bende de oluyor.. hele bel ağrısı... sivilcelerr... bunalım hali, sürekli yemek yeme isteği.. pof...

benimde adetime 14 gün kala ağrı başlıyor.özellikle kasıklarımda,bazende bacaklarımda.terlemem olmuyor tam tersi sıtma tutuyor.bazı aylarda baş dönmesi oluyor adetime yakın onada bir anlam veremedim o_O

Regl olmamdan once 6-7 boyunca sanci degil ama agrilarim başlıyor. Boyle usume, bazen terleme oluyor ozellikle bacaklarim cok agriyor. Agri kesici ic diyeceksiniz ama ben reglimin ilk gununden baska agri kesici almaktan kaciniyorum zaten icsem bile bir hafta boyunca da ilac icmek istemiyorum ki sorun o degil merak ettim de size de boyle oluyor mu yoksa ben de mi bir problem var?
Aynısı bana da oluyor canım. Hele regl günlerim berbat geçiyor, çok ağrılı oluyor. Civan perçemi diye bir ot var aktarlarda satılıyor. Regl öncesi 1 hafta günde 2 bardak içtiğinde hem o dönemi hem regl dönemini daha hafif atlatıyorsun..

bende bendeeee. bel agrısı çekiyorum öncesinde de, bitene kadar da terör estiriyorum çok asabi sinirli oluyorum , sevgilim bile anlıyo regl mi oldun diyo o derece kötü oluyorum , üstüne birde sivilceler cabası üfff çok illet bişey..:KK53:

evet oluyor
hem de çok kötü oluyor pms dönemim :(
pazartesi olucam yine başladı huzursuzluk sıkıntılar
o kadar daraldım ki
altı üstü kanıcam ya bu ne hormon yoğunluğudur

1-2 gün kala elim ayağım şişiyor,aslında genel olarak 3 kilo almış gibi şişiyorum:)
Sonracığıma yüzüme bir çirkinlik,bir nursuzluk geliyor.
Ve en kötüsü başıma bıçak gibi bir ağrı saplanıyor.
Bu ağrı adet öncesi bazen olmuyor tam sevinirken adet sırasında geliyor.
Sinirli olmuyorum ama hep eski hesaplar aklıma üşüşüyor.
Artık alıştım.Ne zaman böyle düşüncelere kapılsam,takvime bakıyorum,hee ondanmış deyip geçiyorum.

Her adet dönemimde ağlayacak birşey buluyorum. Sivilceler göğüste hassasiyet bir hafta öncesinde başlıyor hatta üzerine yatamiyorum

tumblr_mtdntmm78q1rwwpj1o1_1280.webp

Ohh iste tam da icinde bulundugum durum. Ne yazikki benim de cok sancili gecer ama duydugum kadariyla cevremdeki herkes asagi yukari oyle.
Neyseki evden calisabilme durumumuz var. En yogun gun evden calisiyorum. Belki boyle bir durum olabilir senin isyerinde de.

Back
X