- Konu Sahibi almilaninannesi
Amin Sanada inşallahHayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Sanada inşallahHayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Birkaç yorum okumuştum testin yalancı pozitif gösterdiğiyle ilgili ama ben de emin değilim ayrıca ben adetim geçtikten sonra testi yaptım koyu renk olması gerektiğini düşündüm hassasiyetinde mi sorun vardır anlayamadım ne sevindim ne üzüldüm cuma gününü bekliyorum adet olmazsam testi tekrarlayıp sonuca göre kan vereceğimMerhaba bende prodoctor marka test yaptım böyle çıktı ama altı saat önce yaptım negatifdi çözemedim testte mi sorun var acaba
Sabah tekrar test yaptım aynı çıktı yalancı pozitif olmasından korkuyorum bir önceki testim negatifdi en iyisi beklemek inşallah güzel haberler alırızBirkaç yorum okumuştum testin yalancı pozitif gösterdiğiyle ilgili ama ben de emin değilim ayrıca ben adetim geçtikten sonra testi yaptım koyu renk olması gerektiğini düşündüm hassasiyetinde mi sorun vardır anlayamadım ne sevindim ne üzüldüm cuma gününü bekliyorum adet olmazsam testi tekrarlayıp sonuca göre kan vereceğim
İnşallahSabah tekrar test yaptım aynı çıktı yalancı pozitif olmasından korkuyorum bir önceki testim negatifdi en iyisi beklemek inşallah güzel haberler alırız![]()
Tabiki var canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3671626 10 dakikada çıkan sonuç kızlar gebelik var mı
yok reglime bir gün var ama hiç yerleşme kanaması falan olmadı öylesine yaptım testi silik çıktı ama 10 dakikada çıktı kuruma çizgisi ni acabaTabiki var canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıkla gelsin inşallahgecikmeyle mi öğrendin?
Yerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor aynı zamanda bende 5. Haftada falan olmuştu düşük tehlikesi dediler progestan kullandım ama bence yerleşmeydi herkeste farklı zamanlarda olabiliyor yada hiç olmayabiliyor olmaması seni endişelendirmesinyok reglime bir gün var ama hiç yerleşme kanaması falan olmadı öylesine yaptım testi silik çıktı ama 10 dakikada çıktı kuruma çizgisi ni acaba
Kuruma çizgisinij bu kadar net olacağını düşünmüyorum hangi marka gebelik testi erken test mi?Yerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor aynı zamanda bende 5. Haftada falan olmuştu düşük tehlikesi dediler progestan kullandım ama bence yerleşmeydi herkeste farklı zamanlarda olabiliyor yada hiç olmayabiliyor olmaması seni endişelendirmesin![]()
evet erken gebelik predictorKuruma çizgisinij bu kadar net olacağını düşünmüyorum hangi marka gebelik testi erken test mi?
peki reglim gelmedi henüz 2 gün var beklemeli miyim yoksa kan mı vermeliyimYerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor aynı zamanda bende 5. Haftada falan olmuştu düşük tehlikesi dediler progestan kullandım ama bence yerleşmeydi herkeste farklı zamanlarda olabiliyor yada hiç olmayabiliyor olmaması seni endişelendirmesin![]()
evet erken gebelik predictor
Bence bekleyin şimdi kan verseniz de değer çok düşük olacak sağlıklı yükseliyor mu diye iki günde bir kan testi yapıp beta hcg artışına bakılacak ve bu biraz yıpratıcı bir süreç adetiniz rahat üç gün geçsin sonra yapın hem değer belli bir düzeye gelir artmıştır çok da stres yapmamış olursunuz bu arada predictor yanılma payı yok bence hamilesinizpeki reglim gelmedi henüz 2 gün var beklemeli miyim yoksa kan mı vermeliyim
çok teşekkür ederimBence bekleyin şimdi kan verseniz de değer çok düşük olacak sağlıklı yükseliyor mu diye iki günde bir kan testi yapıp beta hcg artışına bakılacak ve bu biraz yıpratıcı bir süreç adetiniz rahat üç gün geçsin sonra yapın hem değer belli bir düzeye gelir artmıştır çok da stres yapmamış olursunuz bu arada predictor yanılma payı yok bence hamilesiniz![]()
Rica ederim ne demekçok teşekkür ederim![]()
Evet var gibi gözüküyor canım erken mi yaptın
Adet gibi mi gördünüz yoksa leke şeklinde mi geldiYerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor aynı zamanda bende 5. Haftada falan olmuştu düşük tehlikesi dediler progestan kullandım ama bence yerleşmeydi herkeste farklı zamanlarda olabiliyor yada hiç olmayabiliyor olmaması seni endişelendirmesin![]()
Kahverengi leke şeklindeydiAdet gibi mi gördünüz yoksa leke şeklinde mi geldi