Kızlar size ihtiyacim var lütfen yorumlarınızı bekliyorum

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kizlar size ihtiyacim var 29 yaşindayim ve25 yaşina kadar hep erkekler peşimden koştu ve evlenmek istedi bense kaçtim ya da başka sorunlar oldu sonrasında ise malesefki bütün iliskilerimde aldatildim :( şuanda da karşima biri cikti ben dedi açik konuşayim yariyolda kalmak istemiyorum kisaca ciddiyetini belirtti neyse iliskimiz başladı yalniz ben hep korkuyorum yine aldatilcağmi birakilcağmi düşünüyorum ve çok yeni bir ilişki bi haftayi geçti ancak ilk bir hafta sürekli gün içinde nerdeyse on kere ararken iki gündür daha seyreklesti tuhafima gidiyor bu durum ilişkiyi bitirmelimiyim yinemi ayni son bilmiyorum yaa sizden yorum bekliyorum

Bence normal olan günde bi kaç kere konuşmak o da uzaksanız yani 10 biraz fazla ve bıktırır alışsanız iyi olur

Yahu adamın işi gücü vardır. Günde 10 kere ne konuşulur ki?
Hep ben arıyorum diye laf işiten tek kadın benim galiba :)

azalması normal ama sen yinede bğlanma erkenden..
kimseye yüzde yüz güvenmeyeceksin babana bile

yavrum kimseye guvenme elbette ama guvenmeden de iliski olmaz be.. iliskinin en onemli tasidir guven. gecmisini yeni buldugun insana mal etme bence. her insan yeni bi sayfa. eger hazir degilaen ya hic baslama yada basliyosan guvenmeyi ogren. sonucta asker diosun yarin bigun gorev cika gitse napcan. kendine bi is mi bulirsun hobi mi neyse artik bos kalma yoksa sarip sarip kafayi surekli dolarsin. birak o seni arasin sorsun.

Siz nefes alırkende böyle full kaygı eşliğinde mi alıyorsunuz?Hayır ben burdan sizin için huzursuz oldum da onun için soruyorum:bicak:

artık 29 yaşındasınız sizin de sevgilinizin de sorumluluklarınız var yani birbirinize vakit ayırıp arayamamanız normal bence,bi de zaten telefonla çok konuşunca mutlaka kavgaya varıyor sonu mümkün mertebe yüz yüze görüşün ileriye yönelik planlarınızı dan dan söyleyin

artık 29 yaşındasınız sizin de sevgilinizin de sorumluluklarınız var yani birbirinize vakit ayırıp arayamamanız normal bence,bi de zaten telefonla çok konuşunca mutlaka kavgaya varıyor sonu mümkün mertebe yüz yüze görüşün ileriye yönelik planlarınızı dan dan söyleyin
Kesinlikle haklisiniz yüz yüze onun işinden dolayı vaktimiz olmuyor

yavrum kimseye guvenme elbette ama guvenmeden de iliski olmaz be.. iliskinin en onemli tasidir guven. gecmisini yeni buldugun insana mal etme bence. her insan yeni bi sayfa. eger hazir degilaen ya hic baslama yada basliyosan guvenmeyi ogren. sonucta asker diosun yarin bigun gorev cika gitse napcan. kendine bi is mi bulirsun hobi mi neyse artik bos kalma yoksa sarip sarip kafayi surekli dolarsin. birak o seni arasin sorsun.
Evet haklisiniz artik zamana yayip görücem ve güvenmeyi öğrencem

Back
X