Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası ameliyat fotoğraflarındaki hali gibi mi oluyor toparlayınca burnumuz. Ben bu gün oldum hoca ben uyurken çekmiş o resimdeki gibi olur mu 2 seneye filan burun oturunca
Burun estetiği sonrası ameliyat fotoğraflarındaki hali gibi mi oluyor toparlayınca burnumuz. Ben bu gün oldum hoca ben uyurken çekmiş o resimdeki gibi olur mu 2 seneye filan burun oturunca
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Burnumun ameliyat masasındaki halinde hiç kavis yoktu, ama şuanda ödemler tamamen indiğinden olsa gerek acayip kavisli ve bu yüzden de acayip kalkık bi burun ucum var
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Burnumun ameliyat masasındaki halinde hiç kavis yoktu, ama şuanda ödemler tamamen indiğinden olsa gerek acayip kavisli ve bu yüzden de acayip kalkık bi burun ucum var
Bana özelden fotoğraf atabilir msiniz eğer ameliyat fotoğrafınız hala elinizde mevcutsa ve de şimdiki halini. Ben de 34. günündeyim, geçmiş olsun bu arada zorlu dönemleri geçmişsiniz