Son zamanlar ya yerleri dar olunca fazla hareket etme şansları yok ama kipirdiyorsa biR sorun yok Allah in izniyleKızlar 34 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketleri yavaş sanki öyle bazıları der ya gece tekme attı uyandım Bende öyle bir şey olmadı yani hareket eder ama yavaş yavaş başına böyle bir şey gelen varmi sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alan var mi lütfen biraz rahatlatın beni şimdiden teşekkür ederim
Kımıldıyor canm ama ben istiyorum ki çok hareketli olsunSon zamanlar ya yerleri dar olunca fazla hareket etme şansları yok ama kipirdiyorsa biR sorun yok Allah in izniylebelki tatlı bir şeyler yeseniz tekma faln atabilir
Yeri dardır o yüzden ablacm. Ama için rahat etmiyorsa yarın bir doktora görün. İçin rahatlarsınKımıldıyor canm ama ben istiyorum ki çok hareketli olsun
Gerçekten mi benimkini de hıçkırık tutunca hissediyorum hareketi var ama milletin anlattığı kadar şiddetli değilBen ilk hamileliğinde kızımın hiç bir hareketini hissetmezdim sadece hıçkırık tuttuğunda karnım pıt pıt atardı ben de düşünürdüm ya millet tekme atıyo diyo bana niye bişey olmuyoçıkınca acısını çıkardı maşallah şimdi yeniden hamileyim maşallah kıpır kıpır. Hepsinin huyu suyu değişik. İçini ferah tut aklına kötü şeyler getirme Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Hareketleri şiddetli mi pekiValla bende hiç öyle uykudan uyandıran tekmeler yemedimuyanıkken hissesiyodum uyuyoken bişey anlamıyodum
Hiç doktora sormadımYeri dardır o yüzden ablacm. Ama için rahat etmiyorsa yarın bir doktora görün. İçin rahatlarsın
Evet söylediğim gibi hıçkırık harici hiç hareketini hatırlamıyorumGerçekten mi benimkini de hıçkırık tutunca hissediyorum hareketi var ama milletin anlattığı kadar şiddetli değil
Teşekkür ederim şuan kaç haftalık sizin hamileliğinizEvet söylediğim gibi hıçkırık harici hiç hareketini hatırlamıyorum
Şu an 25 haftalığımTeşekkür ederim şuan kaç haftalık sizin hamileliğiniz
Allah bağışlasınŞu an 25 haftalığım
Amin hepsini inşallahAllah bağışlasın
Gittin de. Bir sor .en azidan için rahatlarHiç doktora sormadım
Şuan 7 aylık canım doğum yaptım şuan dışarıda pek hareketli hiç durmuyor darısı başınaHareketleri şiddetli mi peki
Teşekkür ederimŞuan 7 aylık canım doğum yaptım şuan dışarıda pek hareketli hiç durmuyor darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?