• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar size soruyorum

cappinno

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
16
15
3
49
ben 18 yıllık evliğim sorunum kayınvalidem 10 yıldır beraber oturuyoruz çocuğum olmuyordu rabbimin mucizesi ikizlerime hamileyim 6 aylık bana çok hakaretler ediyordu kısır çocuğu olmuyor eşimle arama giriyor bana ilgi gösterdikçe eşim hamileyim diye deli olucak resmen oğlumu elimden aldın yedirmem sana oğlumu diyor oğlumla arama giremiceksin diyor ben hiç eşime annesini şikayet etmedim çünkü görüyor oda bıktı ama dayanamıyorum evim temizdir ama hep bahane buluyor ikimiz dışarı çıksak bende gelcem diyor evde bana deyil yardım mümkünse odanın ortasına edicek çok yoruldum gizli gizli eşim bana yiyecek alır aşeriyom napım görse alıyor odasına götürüyor yiyor eşimde görüyor hallelini sesinide çıkartmıyor sonuçta oda bıkıyor hep ben hatalı hep benn ben yahu napıyom bilmiyorum hizmetimde kusur etmiyorum daha ne yapalım tek çarem var artık ayrı evvv yada ayrılıcammm çok yorgunum artık bezdim ne yapayım ben eşimide seviyorum

ben 18 yıllık evliğim sorunum kayınvalidem 10 yıldır beraber oturuyoruz çocuğum olmuyordu rabbimin mucizesi ikizlerime hamileyim 6 aylık bana çok hakaretler ediyordu kısır çocuğu olmuyor eşimle arama giriyor bana ilgi gösterdikçe eşim hamileyim diye deli olucak resmen oğlumu elimden aldın yedirmem sana oğlumu diyor oğlumla arama giremiceksin diyor ben hiç eşime annesini şikayet etmedim çünkü görüyor oda bıktı ama dayanamıyorum evim temizdir ama hep bahane buluyor ikimiz dışarı çıksak bende gelcem diyor evde bana deyil yardım mümkünse odanın ortasına edicek çok yoruldum gizli gizli eşim bana yiyecek alır aşeriyom napım görse alıyor odasına götürüyor yiyor eşimde görüyor hallelini sesinide çıkartmıyor sonuçta oda bıkıyor hep ben hatalı hep benn ben yahu napıyom bilmiyorum hizmetimde kusur etmiyorum daha ne yapalım tek çarem var artık ayrı evvv yada ayrılıcammm çok yorgunum artık bezdim ne yapayım ben eşimide seviyorum
Dogurmadan evi ayir.

öncelikle saglıkla kucagina al inşallah. o kaynanan resmen hamile hamile sinirlenrinle oynuyor müsade etme. az kalmis zamanin mumkunse ailenin yaninda da gecirebilirsin belli sureni esinle konusup. ama ne yap et kendini uzup cocuklarina zarar gelmesine sakin izin verme. o kaynanani da Allah bildigi gibi yapsin sinir geldi yine.

Ayrı eve cikmalisin çocuğun olunca daha fena olucak. Kocan ne diyor ayrı ev işine ?

Ayrı ev tabiki de.
Nasıl dayandınız hayret ettim şuan.
ne yapabilirdimki annen babamı kaybetim burada akrabam yok yani kimsemyok yurda verdiler beni orada okudum meslek sahibi oldum büyüdüm ama artık biyerden sonra tık diyor artık yeter demeliyim

ne yapabilirdimki annen babamı kaybetim burada akrabam yok yani kimsemyok yurda verdiler beni orada okudum meslek sahibi oldum büyüdüm ama artık biyerden sonra tık diyor artık yeter demeliyim

Anladım,özür dilerim bilmiyordum.
Evet hala geç değil ayrı bir ev düşünün,eşinizle konuşun.

10 yıl böyle bi kadınla geçer mi ya, evi çoktan ayırmış olmalıydın

ay işin gücün mesleğin varmış, dünyaya bi kere geliyor insan ve kimsenin kahrını çektiğine deymiyor, inan bana bu çektiklerinin sana asla güzel bi dönüşü olmıcak, çektiğinle kalırsın

İnsanlar tek çocukla eve yetişemiyor. sizin ikizleriniz olacak. bir de üstüne böyle bir insanla hayat geçmez. madem eşiniz de durumun farkında ayrı bir ev ayarlayıp evden gönderin. yaptıklarının cezasını çeksin. Hem etmediğini bırakmayacak hem üstüne hizmet görecek. yok öyle bir dünya

En en kısa zamanda ayrı eve çıkın bence çekilir dert değil sizin kv Allah kolaylık versin.
Sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah

Yanlış anlamadıysam 18 yıldır evlisiniz ve çocuğunuz olmadığınızdan dolayı kayınvalideniz sinir ediyordu sizi
10 yıldır aynı evde yaşıyorsunuz ve ilk bebeklerinize hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Çok uzun zamandır evlisiniz ablacım ne güzel evlat hasretiniz bitti rabbim size ikiz bebişler nasip etmiş
10 yıldır neden kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz? Neden sesinizi çıkarmadınız çok uzun bir zaman.. ve böyle geçimsiz kıskanç bir kayınvalideyle aynı evde yaşanmaz 10 sene ben dayanamam çok uzun.
Sizde sabretmeyin artık. 18 yıllık eşisiniz kocanızın ve bebeklerini taşıyorsunuz
İkiz Bebek bakması çok zordur birde kayınvalideyle mi uğraşacaksınız allah aşkına?

Lütfen doğurmadan ne yapın edin evinizi ayırın
Huzurlu mutlu yaşayın Bebişlerinizle kocanızla kendi evinizde
Ev üstüne ev olmaz kesinlikle çekmeyin bu insanı lohusa olduğunuzda çok sıkıntı yaşarsınız
Tavrınızı koyun kocanızı ikna edin

İnsanın arkası olmayınca malesef eziyorlar. Yurtta büyüyenlere yanlış hatırlamıyorsam devler memur olma imkanı veriyor. Şimdiye kadar nasıl dayandınız? Dünya iyisi bile olsalar çekilecek dert değil. . Neden aynı eve geldi kp falan mı öldü? Gidecek yeri yok mu?

İnsanın arkası olmayınca malesef eziyorlar. Yurtta büyüyenlere yanlış hatırlamıyorsam devler memur olma imkanı veriyor. Şimdiye kadar nasıl dayandınız? Dünya iyisi bile olsalar çekilecek dert değil. . Neden aynı eve geldi kp falan mı öldü? Gidecek yeri yok mu?[/QU

Yanlış anlamadıysam 18 yıldır evlisiniz ve çocuğunuz olmadığınızdan dolayı kayınvalideniz sinir ediyordu sizi
10 yıldır aynı evde yaşıyorsunuz ve ilk bebeklerinize hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Çok uzun zamandır evlisiniz ablacım ne güzel evlat hasretiniz bitti rabbim size ikiz bebişler nasip etmiş
10 yıldır neden kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz? Neden sesinizi çıkarmadınız çok uzun bir zaman.. ve böyle geçimsiz kıskanç bir kayınvalideyle aynı evde yaşanmaz 10 sene ben dayanamam çok uzun.
Sizde sabretmeyin artık. 18 yıllık eşisiniz kocanızın ve bebeklerini taşıyorsunuz
İkiz Bebek bakması çok zordur birde kayınvalideyle mi uğraşacaksınız allah aşkına?

Lütfen doğurmadan ne yapın edin evinizi ayırın
Huzurlu mutlu yaşayın Bebişlerinizle kocanızla kendi evinizde
Ev üstüne ev olmaz kesinlikle çekmeyin bu insanı lohusa olduğunuzda çok sıkıntı yaşarsınız
Tavrınızı koyun kocanızı ikna edin
benim eşim tek çocuk kayınpederim vefat ettikten sonra yanıma geldi korkuyormuş yanlızlıktan ondan geldi yanıma

benim eşim tek çocuk kayınpederim vefat ettikten sonra yanıma geldi korkuyormuş yanlızlıktan ondan geldi yanıma

ya bıraksın bu işleri hasta ya da çok yaşlı değilse kimsenin kimseye çökmeye hakkı yok, ha hastadır ne bileyim 90 yaşındadır anlarım, resmen oğlunu ve seni kullanıyor, bi de huzur vermiyor, huzur verse neyse, o zaman kimse şikayet etmez sanırım

Allah aşkına koca kadın yalnızlıktan korkuyormuş
İnandınız mı 10 senedir..?
Benim annemde koca kadın ama babam onu tatile tek gönderir yazları 1 ay tek başına kalır hiçte Korkmaz
O sizin evinizde yaşıyor huzurunuzu bozuyor bu sefer ne oluyor? Ömrünüzü mahfediyorsunuz bu kadın yüzünden
10 sene az mı ? 10 senenizi yemiş. !
Daha da yemesine izin vermeyin
Kalan hayatınızı huzurlu bir şekilde geçirin ailenizle gönderin onu evden
Eşinizin tavrı ne?

eşinizle kesinlikle bu konuyu konusun illaki konuşmuşsunuzdur ancak tekrardan konuşun ve eşinizle ortak bi karar alın en doğrusu bu çünkü çocuk olduktan sonra 2 kat zor olucaktırr

Back
X