Evet arkadaşlar bir hafta oldu olalı ve çok mutluyum aynadan gözlerimi alamıyorum... Ben B cup tan 5 yılda DD ye çıkmıştım..
Kabustu yani ..Çok rahat bir operasyon oldu tabiki hala biraz agrı ve morluk var ama geçiyor morluklar ve en önemlisi hiç bir deformasyon yok. Yalnız benim avantajım büyüme vardı bende ama deformasyon yoktu şimdide bu yüzden çok iyi görünüyor. Zaten Coşkun bey açıkça söylüyor ne olur ne olmaz hepsini kesinlikle güvenin derim ama tabiki karar sizlerin...Benim 3. operasyonum Coşkun beye yaptırdıgım bel-göbek ten sonra.. Kesik olmadan iz olmadan hastahanede yatmadan ... eh bundan iyisi can saglıgı tabi ilerisini bilemem ama memnun kalmazsam gelecekte onu da yazarım. Ben DD den su anda B ıle C arası oldum heralde B ye düşerim..2 gün sonra Bodrum a gidiyorum deniz ve günes serbest 10 gün sonra..Düsünen arkadaşlara bir fikir verebildiysem sevinirim.Coşkun beyi bende internetten bulmuştum reklamını yapıcak bir pozisyonum yok zaten yurtdışında yaşıyorum ama sadece şunu söyliyeyim iyi niyeti ,dürüstlügü ve efendiligi hemen hissedilen artık nadir karşılaştıgımız kişilerden kendisi tanırsanız sizlerde anlıyacaksınız mutlaka.. Tüm arkadaşlara kolay gelsin dilekleriniz gerçekleşsin saglıklar dilerim hepinize....