• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar slm a 2.el kullanım fazlası eşyalarınız lazım:)hayır işi sayılır ama cüzi fiya

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
merhaba kızlar çalıştığım şirkette çalışmak üzere şehir dışından bir arkadaş geldi ev tutuldu vs.. ama ev eşyalarında ciddi eksikler var bir kısmını sağdan soldan evdeki fazla eşyalardan tamamladık bir kaç arkadaşla çok kötü olmayacak şekilde sizlerinde evinde olan kullanım fazlası eşyalarınız varsa söyleyin durumunu bildirin görüşelim....

hangi ildesin bende tek kişilil baza halı falan var ocak,tüp,karyolakenarları paketli hiç açılmamış falan daha var.

hatay İskenderun

hımm nevşehirdeyim hayatım ben walla para pul almaz hepsini verirdim verecek adam arıyorum kalabalığı gitsin evden sinir basıyo gördükçe hepsinide mutfaktan tutta bütün eve yetecek eşya var bekarken sıfır almıştım hepsini az kullandım sonra evlendim boşa çıktı hepsi

hangi ildesin bende tek kişilil baza halı falan var ocak,tüp,karyolakenarları paketli hiç açılmamış falan daha var.

halı ve bazayı ben evden verdim kardeşim üniyi kazanıp gidince boş duracağına kullanılsın dedim ama ocak set üstü ise olabilir ,ütü,perde , evi çok güneş alıyor vantiratör lazım klima alacak durumu yok , buzdolabı eksik ama onu bir arkadaşım verecek sanırım ,fazla mutfak gereçleri olabilir ben ana malzemeleri verdim evden vs... işte

hımm nevşehirdeyim hayatım ben walla para pul almaz hepsini verirdim verecek adam arıyorum kalabalığı gitsin evden sinir basıyo gördükçe hepsinide mutfaktan tutta bütün eve yetecek eşya var bekarken sıfır almıştım hepsini az kullandım sonra evlendim boşa çıktı hepsi

canm kargo parasını ben karşılayabilirim eğer ihtiyacı kalan şeyler olursa çünkü fazlasını alıp eve koymaya da gerek yok belki başka birinin ihtiyacı çıkar ona verirsin

kızlar mesela çamaşır makinası bulamadık berbat en kötü makinaya 200 istiyorlar en kötü ihtimalle evkurdan uzun vadeli alacağız dedim ordada vade farkı çok koydukları için 400 liralık makine 1.000 tl ye geliyor ama 24 ayda ödüyorsun işte

Back
X